Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Mostantól a bejegyzéseinkben is az ünnepi készülődésé lesz a főszerep, első alkalommal muris Télapókat készítünk. E kedves figurákat használhatjuk ajtó- vagy ablakdíszként, pár héttel később pedig akaszthatjuk a karácsonyfára, sőt a belsejükbe apró ajándékot is rejthetünk.

1425352_691919504151588_654577232_o.jpg

Anyagok, eszközök:

  • Papírgurigák
  • Piros papír (vékony)
  • Papírragasztó, pl, Pritt stift
  • Általános ragasztó, Pritt Universal
  • Olló, ceruzák, madzag

23.jpg

A piros papírt vágjuk méretve, hogy beboríthassuk vele a papírgurigát. Ezután ragasszuk is rá.

62.jpg

A gurigát a számozott képsor alapján hajtogassuk meg. Először készítsük el az alsó hajtást, majd a függőleges tengelye mentén 90°-kal fordítsuk el a gurigát és készítsük el a felső hajtást is.

34.jpg

A Télapó süvegénél csippentsük össze a gurigát, illesszünk bele egy akasztót, és ragasszuk össze az erősebb, univerzális ragasztóval.

53.jpg

Filctollal rajzoljunk arcot, és csizmát. 

15.jpg

Fehér vattapomponnal díszítsük a süveg csúcsát!

Forrás: krokotak

Kellemes időtöltést kíván a Pritt Kreatív Klub!

További kézműves ötleteket találtok a pritt.hu-n!

Kreatív pályázatunk beküldési határideje a mai napon lejár. Ha van a környezetetekben kreatív vénájú kisgyermek, ne habozzatok, még ma estig (november 22. éjfél) várjuk a pályamunkákat! Az összes beérkezett alkotás megtekinthető Pritt Kreatív Klub facebook albumában. A kis pályázók örömmel vennék, ha a nektek legjobban tetsző alkotásokat egy-egy lájkkal dicsérnétek. Az összes pályamunkát a képre kattintva nézhetitek meg!

PicMonkey Collage.jpg