Otthonunk díszeként (ablakba, fogantyúkra függesztve) vagy bájos, egyedi ajándékként is igazi különlegességek ezek a míves szívek, egy-egy hosszú, szürke, hideg januári hétvégét érdemes hát varrogatással tölteni. S nem csupán egy szeretettel töltött kis csecsebecsével leszünk gazdagabbak, hiszen lelkünk is feltöltődik csupa jóval egy ilyen szívbéli  alkotótevékenység közepette.

 

A varráshoz beszerezhetünk mindenféle különleges, egyedi mintájú textilanyagot, szalagot, csipkét, brokátszegélyt, de tapasztalatból mondom, érdemes bizony otthon is körülnézni. Rengeteg maradék, nyesedék kerülhet elő a dobozok mélyéről, nem beszélve megunt, kinőtt ruhadarabokról, régi terítőkről, huzatokról, rég nem használt kiegészítőkről, sőt, én még a régi játékbabák ruháit is fel szoktam használni. Kiegészítésképp persze kisebb horgolt mintákat, masnikat, szaténvirágokat, gyöngyöket, flittereket, fémdíszeket, gombokat is felhasználhatunk a munka során. Most pedig következhet is az örömteli alkotótevékenység, szeretettel mutatom nektek inspirációképp az alább valóban meseszép modelleket:

Forrás: pinterest/creativemamy/couri due

Ha tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad, kérlek, oszd meg az ismerőseiddel is, megtisztelsz vele!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhezhogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

Iratkozz fel YouTube csatornámra, és nézd meg a legfrissebb videóimat is.