A héten három új kötet is megjelent a Cser Kiadó gondozásában, örömmel ajánlom figyelmetekbe mindegyiket!

könyvajánló cser kiadó

 

Vágj! Ragassz! Varrj!

A gyermekeknek szóló kreatív, kézműves vonalat erősíti a Vágj! Ragassz! Varrj! című kiadvány, amelyet tekinthetünk akár a Színezd ki - vágd ki- ragaszd össze kötet folytatásának is. A könyv egyszerű játékok és tárgyak készítésén keresztül vezeti be a gyerekeket a varrás világába. 
Újdonság, hogy a feladatsorokhoz a sablonokat a kicsik a megadott minták szerint maguk rajzolják körül, vágják ki, amelyekből aztán néhány öltéssel egyedi darabok születnek.  A munka során már az óvodások is megtapasztalhatják, milyen jó dolog tűvel és cérnával vagy fonallal dolgozni. A legegyszerűbb öltések elsajátítása közben fejlődik a kézügyességük, az anyagok, színek kiválasztásával a szépérzékük, a leírások követése során pedig a szókincsük. A könyvet 5 évesnél idősebb gyermekeknek ajánljuk, és itt-ott szükség van szülői segítségre is. 
 

könyvajánló cser kiadó

Megrendelhető ITT 20% kedvezménnyel.

A már elmlített Színezd ki... kötetet is meg tudjátok UGYANITT rendelni, és erre is érvényes a 20% kedvezmény! Az én kislányom annyira imádta ez a könyvet, hogy konkrétan két nap alatt az egészet elkészítette, hihetetlen, hogy mennyire lekötötte, hogy teljesen egyedül boldogul minden feleadattal, és a keze alatt születnek meg a csupasz papírból a tarkabarka tárgyak. Szeretettel ajánlom nektek mindkét kötetet.

könyvajánló cser kiadó

Divat és hagyomány

A könyvben a hagyományos, népszerű népviseleti elemek másként való fölhasználásából mutatunk „kóstolót”. Nem törekszünk tájjellegű teljességre, néhány kiválasztott kedvenc elemet variálunk. A matyó hímzésekből, a gyapjú szűrkabátokból, a fehérhímzésekből, a horgolt csillagokból merítve, „megszüntetve megőrizve” alakította ki a szerző a new design ruhadarabokat. Otthon házilag elkészíthetőek: kézzel vagy géppel varrva, átfestve, díszítve. A modellek elkészítéséhez és további ötletekhez ad a kötet szöveges és képes segítséget. 

könyvajánló cser kiadó

Megrendelhető 20% kedvezménnyel a Kiadótól.

It's so easy

A könyvben a rockzenei világ egyik legokosabb és legizgalmasabb figurája élvezetes stílusban tárja az olvasó elé a földkerekség talán legmegátalkodottabb zenekarának kulisszatitkait éppúgy, mint saját életének fontos és tanulságos pillanatait. 

könyvajánló cser kiadó

Megrendelhető 20% kedvezménnyel a Kiadótól.