Megjelent egy olyan fotóskönyv, amelyben pont azokra a kérdésekre kaphattok választ, ami egy kézműves alkotót érdekelhet. A szerző maga is kézműves, vagy de fotózást is tanult, ezért tapasztalatból tudja, milyen hibákat követnek el a kezdők, ezeket hogyan lehet elkerülni, hogyan lehet otthon összeállítani fénysátrat, fénydobozt, állványt, végtelenített hátteret...

termekfot2_nyitokep_blog.jpg

Mivel az, hogy "kézműves", elég tág fogalom, külön fejezetekben olvashatunk arról, mire figyeljen, hogyan fotózzon, aki kötött vagy horgolt holmikat készít, aki kerámiázik, aki varr, aki képeket, papírholmit, esetleg ékszert készít. Olyan alkotók osztják meg tapasztalataikat, akik maguk is a semmiből kezdték, és mára ismertté váltak a termékeik.

TUDTAD_foto_alap.jpg

A könyv abban is segít, hogyan tároljuk és rendszerezzük a fotóinkat, hogyan mutassuk meg, hogyan reklámozzuk az alkotásainkat, termékeinket, és arról is olvashatunk, hogyan építsük fel saját brandünket.

Aki a Meskán, az Etsy-n, a Vaterán, vagy épp saját webáruházában árulja a portékáit, az tudja, mennyire fontos a színhelyes, minden jellegzetes részletet megmutató fotó, mivel a vásárló szinte csak a kép alapján dönt arról, megvásárolja-e a terméket. Ilyenkor alapvető a jó fotó. De azoknak is hasznosak a könyv tanácsai, akik csak a blogjukban szeretnék megmutatni legújabb alkotásukat, mert a gyönyörű kézimunkák megérdemlik, hogy a lehető legszebb fotók készüljenek róluk.

A Cser Kiadó gondozásában megjelent kötet közvetlenül a kiadótól  vagy webshopunkból 20% kedvezménnyel rendelhető meg, ne hagyjátok ki!