A múlt heti ruhakörkép után itt az ideje körülnézni egy kicsit a kiegészítők világában. Kénytelen vagyok belátni, hogy egy ruha elkészítésére nem mindenkinek van ideje (nekem se volt), de azért talán egy kedves kis kiegészítő meghorgolása még a legelfoglaltabbaknak is belefér a nagy nap előtt…

Néhány horgolt virág, hópihe a hajadba, gyöngyökkel, a visszafogottság jegyében?

 

Láncszemekből és rövidpálcákból készülő lánc, gyöngyökkel?

Egyszerű ruha mellé jól passzolna valami csipkés. Mondjuk egy kesztyű?

És a csokor. Visszafogott, pasztell, vagy valami vad színkombinációban készítenéd el?

Valami olyat szeretnél, amit senki sem lát? Mi a véleményed egy csipkés harisnyatartóról, ami ráadásul még a „valami kék” problémádat is megoldja?

Bár persze azt is megértem, ha azt szeretnéd, hogy mindenki téged csodáljon. Ezzel a fátyollal nem csak azért fognak bámulni, mert te vagy a menyasszony, hanem a kötőtudományod okán is.

Ha a bájos kis gyűrűhordozóid már megvannak, akkor nyomj a kezükbe egy horgolt rátéttel díszített gyűrűpárnát.

A nagy napon mindenki a menyasszonyt nézi, szegény vőlegényre alig figyelnek. Tegyél róla, hogy őt is észrevegyék! Mit szólsz egy horgolt gomblyukdíszhez?

Sőt, szerintem egy ilyen nyakkendő is telitalálat lenne, de én elfogult vagyok a pöttyökkel :)

Ha valami könnyed sálban, stólában gondolkodsz, szerintem mindenképp lapozd fel AnnásHorgolt nyakbavalók c. könyvét. Azt hiszem, hogy a Reggel a városban stóla vagy az Indigó vállmelegítő csodásan mutatna egy menyasszonyon.

Ha a projektötlet már megvan, válassz hozzá fehér vagy színes csipkefonalaink közül (mint a Barka Patak és a Drops Lace), aztán elő a tűkkel, készíts valami csodásat!

 

Kellemes időtöltést kívánunk!