Mindenkinek, akit érdekel a benne rejlő kreativitás, de nem tudja egyedül a felszínre hozni, aki kicsit több önismeretet akar kapni, aki a vizuális önkifejeződést választja, aki figyelemhiányban szenved, vagy koncentrálókészsége fejlesztést igényel, és aki kiváncsi és szeret közösségi akcióban részt venni - annak ajánljuk figyelmébe fejlesztő WORKSHOP-unkat!

A projekt több - gondolati és gyakorlati – szálból tevődik össze. Művészetpedagógiai kísérleteket felhasználva, a kreativitás állapotát előhívó feladatokat végzünk a résztvevőkkel és olyan képalkotási módszereket mutatunk meg, melyek betekintést nyújtanak a gyakorlatba. Olyan készség- és képességfejlesztés, ami az új és innovatív megoldásokat inspirálja, melyek mindenféle szakmában rendkívül jól alkalmazhatók.


Április 2-tól szerdánként 16-19-óráig várunk szeretettel hat alkalmas kurzusunkra, amelynek záróeseménye egy vetítéssel egybekötött kiállítás.

Várunk szeretettel 12-éves kortól minden érdeklődőt, szakembereket és nem szakembereket egyaránt. Semmiféle előzetes felkészültség nem szükséges, olyanoknak ajánlott, akik nyitottak az új ismeretekre, és a csoportmunkára. Mindenképpen érdekes ha a résztvevők korban, felkészültségben, tapasztalatban, társadalmi kontextusban minél változatosabb hátterűek. Árnyalttá és teljesebbé téve a közös gondolkodást.

Helyszínek: 

Moebius rajziskola / 1118 Budapest, Kelenhegyi út 12-14.

defo labor /1111 Budapest,  Bartók Béla út 20.

Tel: +36205556501 és +36209225089

Web: www.moebiusrajziskola.hu