Ti hogy álltok vele? Bevallom, én leginkább sehogy, viszont tényleg érdekelne a ti álláspontotok is. Tervezzük ugyanis egy szakértő kolléganőmmel, hogy elindítunk egy kötősulit itt a blogon, amely a hozzám hasonló kezdőknek szólna. Addig is összegyűjtöttem néhány szuper ötletet gyakorlottabbaknak, illetve persze kezdőknek is, kedvcsináló gyanánt. Hiszen, bár még annyira nem érezzük, de bizony közeleg az ősz, és igazán egyedi, saját készítésű ruhadarabokkal felvértezve nem érhet váratlanul senkit az őszies időjárás. És nem árt idejében elkezdeni...

main700.jpg

Az ingyenes minta INNEN tölthető le.

Egy gombos megoldás, mert imádom a gombokat.

freeKnittingPatternBasicNeckie4.jpg

Forrás

Ez egy szuper gyűjtőoldal, ahol összeszedtek 18 ingyenes mintát, csak ki kell választanotok, hogy melyik tetszik.

mosaic8142763.jpg

Forrás

Ennek a cuki táskának pedig egyszerűen nem tudtam ellenállni. Ha egyszer végre sikerül elsajátítanom a kötés fortélyait, egy ilyet tuti, hogy készítek majd. 

cabledbag_thumb.jpg

Forrás

A kötésben járatos olvasóim sokszor keresnek/kérnek újabb és újabb ötleteket, most végre nekik is szolgálhatok egy jó hírrel! A Cser Kiadó gondozásában hamarosan megjelenik nem is egy, hanem mindjárt négy kötős könyv is, és még a hivatalos megjelenés előtt lehetőség van előrendelésre, így a szokásos 20 helyett 30 % kedvezményt adnak az árból. A részleteket ITT találjátok.

kotos.jpg

Hogyha pedig még kezdő vagy kötés terén, várom a Te véleményed is a kötősulival kapcsolatban, akár itt vagy a Facebookon is.  

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is!

(X)