Tudom, hogy már nagyon várjátok a játékot, régóta ígérgettem, szégyellem is magam, úgyhogy vágjunk is bele. Cserébe viszont, ha már ennyit késtem, megduplázom a tétet, így rögtön két nyereményért lehet játszani. Két, Swarovski©-gyöngyökből készített gyűrűért.

 

 
A játék apropóját pedig az adja, hogy hamarosan megjelenik a Cser Kiadónál egy új könyvem, gyöngyből fűzött gyűrűkkel (ez itt önreklám helye!). Ehhez megfűztem nagyjából 20 gyűrűt, amiknek a legjobb esetben is, jó ha felét fogom tudni viselni (nincs hozzá sem elég ruhám, sem elég ujjam). Viszont arra gondoltam, ti is örülnétek, ha a néhány darabért játékba szállhatnátok. A gond a gyűrűk méretéből adódik, hiszen a saját ujjamra terveztem őket, és azért ember ujjának mérete nem nevezhető különösebben állandónak. Szerencsére van azonban két gyűrű, amelyeket állítható gyűrűalapra készítettem, így ezek mindenkire passzolnak, lehet szűkíteni, ill. szélesíteni rajtuk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ez a két gyűrű tehát a tét, a játék menete a korábbihoz hasonló, kaptok egy nagyon könnyű kérdést, a választ pedig a megszokott e-mail címre várom:
 
szinesotletekblog@gmail.com
 
  
 A kérdés ezúttal a következő:
 
Melyik kategóriában indul a Színes Ötletek Blog idén a Goldenblog szavazáson?
 
A választ többek között ebben a bejegyzésemben is megtaláljátok, egyúttal szavazhattok is, ha úgy gondoljátok, hogy megérdemlem! A játék egész héten tart, vasárnap estig (azaz augusztus 14-ig) küldhetitek a jó válaszokat a fent leírt e-mail címre. A tárgy mezőbe kérlek, írjátok be, játék a gyűrűkért! 
Mindenki, aki helyes választ küld be, részt a sorsoláson, méghozzá dupla eséllyel, mert mindkét gyűrűt kisorsolom!
Mindenkinek jó játékot és sok szerencsét kívánok!