A PandArte blog írója, Bánhidi Dóra, arra szeretné buzdítani olvasóit, hogy fedezzék fel magukban azt a szunnyadó kreativitást, aminek eddig esetleg nem mertek teret adni. Blogján rengeteg alkotóról, innovatív ötletről, helyről és designról ír, mert ezzel szeretné inspirálni az embereket arra, hogy megtalálják önmaguk „ajándékát”, vagyis azt, hogy ők miben a legtehetségesebbek.

Hogy ezek az alkotók ne csak online felületen jelenjenek meg, hanem személyesen is bemutatkozhassanak, erősítsék egymást és közösséget alkossanak, Dóri szervezett nekik egy kézműves és design vásárt a kedvenc kávézója teraszára. A Tranzit Art Café már kétszer biztosította a helyszínt, és mivel a visszajelzések azt igazolták, hogy nagyon szimpatikus volt a vásár családias hangulata és barátságos légköre, december 8-án ismét nyüzsgés lesz a teraszon!

pandarte_hirlevel_20121119.jpg

Egyedi termékek közül mindig izgalmas dolog válogatni, főleg ha ezzel támogatjuk a kreativitás kibontakoztatását. A vásári hangulatot ezúttal is megfűszerezzük egy kis játékkal, hiszen minden árus felajánl egy kis apróságot, amit bárki megnyerhet az odalátogatók közül.

Ezúttal a Nyüzsi Vásáron kétfajta workshopot is tartunk! Ha a jelentkezők elhozzák magukkal a megunt pólójukat, akkor nyaklánccá, vagy karkötővé alakíthatják azokat, de azt is kipróbálhatják, hogyan lehet papírból fonni. A részvétel ingyenes, regisztrálni viszont az alábbi email címen kell: pandarteblog@gmail.com

Készüljünk együtt az ünnepekre, várunk mindenkit sok szeretettel!

„Aki a válságban kreatív, invesztál és hisz önmagában,
valamint a körülötte lévő emberekben még a legbehatároltabb
anyagi körülményei között is, az lüktetni fog az energiától,
és csatlakozni akarnak majd hozzá. Győztesen fog kikerülni!”

A Karácsonyi Nyüzsi Vásár időpontja: December 8. szombat, 11:00-18:00
Helyszín: Tranzit Art Café, ( XI. kerület, Bukarest és Ulászló utca sarok)