Egy olyan programra szeretném felhívni a figyelmeteket, amely nem csupán egy kiállítás, hanem egy pályázat is egyben. Ugyanis a kiállítás minden egyes darabja a pályázat résztvevőinek keze munkáját dicséri. Természetesen bárki indulhat, ebben semmilyen megkötés nincs, feltéve persze, hogy a munka kötéssel vagy horgolással készüljön. Remek kezdeményezésnek tartom, mert itt tényleg bárki megmutathatja a tehetségét, így ha kedvet éreztek hozzá, ne hagyjátok ki! A legjobb pályamunkák készítőit díjazni fogják (úgyhogy van tétje is a dolognak!), emellett számos program is várja az érdeklődőket.  

Névtelen-1.jpg

A legfontosabb információk a pályázatról

Nevezés feltételei:

  •  Nevezni maximum 5 pályaművel lehet
  •  Pályamű lehet bármilyen saját készítésű kötött, vagy horgolt kézimunka

Jelentkezni a rovidaru.com weboldalról letöltött hivatalos jelentkezési lapon tudtok, amelyhez hozzájuthattok a FonalBirodalom Kézimunka üzletben, illetve Rövidáru-Kalocsa üzletben is. A pályamunkákat szeptember 24-től október 7-ig lehet leadni, úgyhogy hajrá! További információkért és a jelentkezési lap letöltéséért IDE kattintsatok. 

sfg.jpg

A kiállítás

Időpontja: 2012.október 13-tól október 21-ig
Helye: Campona Bevásárló- és Szórakoztató Központ, FonalBirodalom Kézimunka Üzlettel szemben, az emeleten
Megnyitó: 2012. október 13. szombat, 13.00 óra

A kiállítás ideje alatt óriási fonal akciót tartanak 10-50 %-os kedvezménnyel, sőt az idei év új fonalai is megtekinthetők és megvásárolhatók lesznek. Soha nem látott mennyiségű kötő- és horgolófonalból válogathattok.

A rendezvény nem csak kiállítás, nem csak vásár, hanem egy jó program is egyben, mert:

  • Lehetőség lesz a legújabb Prym különlegességek (kötőkeret, zoknikötő, virág készítő, stb.) kipróbálására, technikák megtanulására, amelyeket a Cser Kiadómost megjelent kiadványaiban haza is vihettek.
  • Gondolnak a legkisebbekre is, kreatív sarkot rendeznek a gyermekeknek. A foglalkozáshoz minden szükséges eszközt biztosítanak, nem kell vinni semmit.

IMG_1593.JPG

További információ, elérhetőségek:

FonalBirodalom - Campona I.emelet 214.
1222, Budapest, Nagytétényi út 37-43.
+3630/443 3473

rovidaru.com

fonalbirodalom@rovidaru.com

FonalBirodalom a Facebookon

(X)