A PandArte blog írója, Bánhidi Dóra már évekkel ezelőtt a fejébe vette, hogy minden olyan dolgot megismertet a nagyközönséggel, ami egy kreatív ötletből született meg. Hogy ezek az alkotások és alkotóik ne csak online felületen jelenjenek meg, hanem személyesen is bemutatkozhassanak, Dóri szervezett nekik egy kézműves és design vásárt a kedvenc kávézója teraszára. A Tranzit Art Café nyár elején egyszer már biztosította a helyszínt, és mivel a visszajelzések azt igazolták, hogy nagyon szimpatikus volt a vásár családias hangulata, így szeptember 22-én ismét nyüzsgés lesz a teraszon! 

image001.jpg

Egyedi termékek közül mindig izgalmas dolog válogatni, főleg ha magyar alkotók készítik őket, és pláne, ha megfűszerezzük a vásári hangulatot egy kis játékkal is. Minden résztvevő felajánl egy kis apróságot, amit bárki megnyerhet, akit érdekel ez a világ.

nyuzsivasar.jpg

Nyüzsi

A Nyüzsi Vásár tehát egyrészt a magyar alkotókról és az egyéni kreativitás kibontakoztatásáról szól, másrészt pedig, kicsit karitatív módon, egy nagyszerű lány életéről!
Ő nem más, mint Hozleiter Fanny, azaz Mosolyka, aki kerekesszékestül forgatja fel a világot hatalmas akaraterejével és életszeretetével!

nagy_charlie_foto.jpgFanny

DSC_7152.jpg

Fanny és Dóri

Fannyval bárki beszélgethet majd a vásáron, higgyétek el, érdemes tanulni Tőle! A bögréit (ezek történetét ITT olvashatjátok el) pedig természetesen hozza magával, így egy kis darabot mindenki haza tud majd vinni Mosolyka életszeretetéből.

Kollázsok3.jpg

A híres Mosolyka bögrék

Egy kis ízelítő a hangulatból:


A Nyüzsi Vásár időpontja: Szeptember 22., szombat, 11:00-18:00

Helyszín: Tranzit Art Café, ( XI. kerület, Bukarest és Ulászló utca sarok)