Idén óriási sláger a kicsinyke, mindenféle színű (neon, csillámos, pasztell stb.) gumigyűrűkből (rainbow loom, fashion loom) font karkötő. Amikor egy kedves kollégám sugallatára (mert ez tök menő, és ő is ilyet fon), és a kislányom kérlelésére megvettem az első csomagot, kicsit tanácstalanul néztem a rengeteg színes gumigyűrűre és a bizonytalan kinézetű fonóeszközre. Azóta persze beindult nálunk is a tömeggyártás.

Beszerezhető hozzá nagyobb méretű fonótábla is, de egy kis okossággal ez könnyedén kiváltható. Nem kell hozzá más, csak egy parafa dugó és három rajzszög. A teljes leírást a Masni blogon találjátok.

Vagy egy ruhacsipesz is nagy segítséget jelenthet! A Napfény illata blogon megnézhetitek, hogyan működik. 

De persze ügyeskedhetünk az ujjainkkal is:

Kedvenc mintánk:

A YouTube-on még számtalan tutoriált találtok a témában, érdemes rákeresni (gumikarkötő készítése, rainbow loom bracelet, fishtail loom bracelet, rainbow loom tutorial keresőszavakkal).

Webáruházunkban négyféle egységcsomag közül válogathattok (alapszínek, neonszínek, csillámos színek, candy azaz cukorka árnyalatok), biztos találtok kedvetekre valót!

Itt nézegethetitek meg a kínálatot.

Ha tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad, kérlek, oszd meg az ismerőseiddel is!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.