Schachenmayr logó 2010.jpgSchachenmayr márkánk kínálatából nem kizárólag az Argentina, Argentina Color és Frilly (ezekről ITT olvashatsz bővebben) sálkötő fonalakra hívnánk fel a figyelmedet, hanem a hosszú évek óta, szezonról-szezonra megújuló formában kínálatunkat gazdagító Bravo fonalcsaládra is. A Bravo és Bravo Color töretlen népszerűségnek örvend a kezdő és a haladó kötők táborában is, köszönhetően remek minőségüknek, hatalmas színválasztékuknak és kedvező áruknak.

Bravo Big modell2.jpg

A 2012–13-as szezon újdonságai közé tartozik e fonalcsalád két új tagja, a Schachenmayr Bravo Big és Schachenmayr Bravo Big Color kötőfonalak, melyek országszerte elérhetőek a rövidáru boltokban, fonalszaküzletekben és webáruházakban!

Bravo Big gombolyag.jpg

Készíts színes kiegészítőket, sapkákat, sálakat és kesztyűket e nagyszerű termékek segítségével! Átfogó színviláguk (Bravo Big 16 szín, Bravo Big Color 10 szín) minden egyes árnyalata önállóan vagy más árnyalatokkal kombinálva egyaránt mutatós végeredményt biztosít!

Bravo Big 3.jpg

1-1 gombolyagból (120 m / 200 g) a címkéken látható körsál vagy egy hasonló fonaligényű bármilyen kiegészítő is gyorsan elkészíthető! Kezdők számára is ideális termékek!

Bravo Big 2.jpg

A cikk elején bemutatott modellfotón látható sapkák és kesztyűk elkészítésének részletes leírását megtalálod a Kötött Kedvenceink magazin téli számában! Keresd a nagyobb újságárusoknál és a hipermarketekben december 18-ától.

Bravo Big 1.jpg

További ötleteket találsz a Schachenmayr Bravo Big és Bravo Big Color fonalak felhasználására Schachenmayr Inspiration 040-es kiadványunkban, melyet megtalálhatsz a nagyobb rövidáru boltokban és fonalszaküzletekben!

Inspiration 040.jpg

Nyereményjáték felhívás!

Vásárolj az eddig bemutatott Schachenmayr Argentina, Argentina Color, Frilly, Bravo Big vagy Bravo Big Color kötőfonalakból, készítsd el a bemutatott sálak, sapkák egyikét, vagy saját ötleted, fotózd le, és küldd el nekünk!

A 10 leggyorsabb beküldő nyereménye 1-1 csomag Schachenmayr kötőfonal!

A következő 10 beküldő nyereménye 1-1 Milward prémium körkötőtű!

E-mail, ide várjuk a fotókat: CraftsHU@coats.com

Hasznos linkek:

Coatscrafts.hucoats logo2.gif

Coatscrafts.com

Termékek

A Coats honlapon a fonalaknál kattints a fonalikonokra!