Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ahogy peregnek a februári napok, egyre többször csillan meg a szürke felhőréteg alól a melengető napsugár, s ilyenkor már egyre jobban várjuk a tavaszt. Szabad délutánjainkon jólesik egy-egy tavaszcsalogató projekttel készülni a jóidőre, ehhez hoztunk ma néhány ötletet!

A fentebb látható hóvirágos ötlet megvalósításához színes papírra, egy kis darab drótra , gyurmára és tökmagra lesz szükség. Igazán kreatív, sokoldalú ötlet, ovisokkal is elkészíthető!

A tavasz másik szimbólikus virága a nárcisz. Ez pedig egy egyszerű, ám látványos ötlet egy tavaszcsalogató csokor elkészítéséhez! 

Selyempapírból óriás méretű papírvirágokat is készíthetünk, amelyeket gyerekzsúrok, ovis, sulis rendezvények dekorációjaként is bevethetünk!

Ha csak gyűrni kell a papírt, garantáltan túljelentkezés lesz a feladatra! Pedig ezzel a módszerrel aranyos kis tavaszi fát is készíthetünk, ne hagyjátok ki!

Ovis csoportokban, kézműves fogalkozásokon nagyméretű képen is megjeleníthetjük, hogy a közösség miként várja a tavaszt, mi minden jut eszünkbe erről az gyönyörű évszakról. Alapanyagok tekintetében legyünk rugalmasak és kreatívak, maradék anyagokból is csodásat alkothatunk!

Tavaszi krumplinyomda, ennek is óriási sikere lesz!

Még egyszerűbb, ha villával dolgozunk!

Források a képekre kattintva!

Kellemes időtöltést kívánunk!