Végre megérkeztek a legfrissebb tavaszi Színes Ötletek sorozattagok! Örömmel mutatom be nektek a legújabb köteteket:

Gyöngyfűzés kicsiknek és kezdőknek

Ez a kiadvány, nem titkolt pedagógiai szándékkal, elsősorban a gyerekeknek szól, azoknak, akik szeretnének gyöngyöt fűzni, de még járatlanok ebben a témában. 
Az egyszerű kis ékszerek elkészítése a gyerekeknek egyszerre játék és munka, észrevétlenül kínálja a fejlesztés számtalan lehetőségét. 
A könyvben szereplő, egyszerű ékszerek viszonylag gyorsan elkészülnek. Egy kis segítséggel többségükkel az óvodások is boldogulnak. Ha valaki mégis bátortalan lenne, a változatok bőséges kínálata segít beindítani a képzeletet. 

Megrendelhető 20% kedvezménnyel a Színes Ötletek webáruházból.

Tavaszi és húsvéti mézeskalácsok

A tavaszi és a húsvéti jelképek remek lehetőséget adnak arra, hogy mézeskalácsot készítsünk. A szimbólumok figuráit süssük meg ajándékként a gyerekeknek, a locsolkodóknak, díszítsük velük az ünnepi terítékeket, és a tavaszi hangulathoz dekoráljunk mézeskaláccsal. 
A könyvben bemutatott mézeskalácsok hagyományos technikát, díszítési módot hordoznak, ugyanakkor ezekre alapozva és ezeket továbbvezetve mutatnak be új, modern mintákat, és a mézeskalácsban rejlő további lehetőségeket. 

Megrendelhető 20% kedvezménnyel a Színes Ötletek webáruházból.

Kötött gyöngyös ékszerek

Reneszánszát éljük a különféle gyöngydíszítések alkalmazásának. Sálakon, kesztyűkön és pulóvereken is jól mutatnak, és horgolt kiegészítőket is egyedivé varázsolhatunk néhány, a fonallal harmonizáló gyöngy alkalmazásával. 
Készíthetünk ékszert hétköznapi viselethez, de különleges, fényes, esetleg fémmel átszőtt fonallal és ragyogó fényű gyöngyök felhasználásával alkalmi kiegészítőket is köthetünk, amelyek biztosan egyediek lesznek. 

Megrendelhető 20% kedvezménnyel a Színes Ötletek  webáruházból.