Ez egyszerűen zseniális, nem találok szavakat. Megláttam, és csak ennyit tudtam mondani, énisénisénis... szeretnék ilyet. Vasárnap délután van, szóval ma már nem veszek világító festéket hozzá, de legalább tudom, hogy a sok éve gyűjtögetett befőttes üvegek egy részét mire fogom használni.

 

Tehát, szeretnétek ti is varázsolni?

Néhány dologra lesz szükség csupán:

 

 

Az egész művelet valójában nem bonyolult, sőt! A kitisztított, szárazra törölt üveg belsejét pöttyözzétek ki minél sűrűbben. A festéket, vagy a világító adalékot előtte alaposan keverjétek fel! Ennyi. Száradás után töltsétek fel fénnyel, azaz állítsátok egy lámpa alá, vagy tegyétek ki a napra. És utána...wáóóóóóó!

 

Az ötletet Panka oldalán találtam, érdemes elolvasni az ő leírását is, nála még több részletet és fotót találtok. Meg sok más szépséget és kreatívságot is.

Én még annyit tennék hozzá, hogy teraszra hangulatvilágítás vagy kocsibeálló mentén szegély is lehet belőle, de persze a gyerekeknek ebbe zárhatjuk a tündérfényt is. 

A sötétben világító adalékanyag használatáról:

38192000.jpgFelvihető önmagában vagy világos akrilfestékkel, festéksűrítővel vagy lakkal 1 : 1 arányban összekeverve.

A legjobb hatást úgy érjük el, ha magában visszük fel, világos felületre. Ilyenkor minél vastagabban, akár több rétegben vigyük fel, hogy elérjük a kívánt hatást.

Üres flakonba töltve könnyen pöttyözhetünk a sűrű masszával vagy húzhatunk vele csíkokat stb. Ecsettel is felvihető. Az eszközök vízzel tisztíthatók. 
Származási hely: USA 

Az ötlet forrása: PANKAWITHLOVE

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.

Ha még több ötletre szomjazol, kövess a Pinteresten is.