Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szalvétatechnika a konyhában - fakanáltartók

Imádok ránézni a fakanáltartóimra, a kedvenc mintáim köszönnek vissza a hasukon, érdemes volt pepecselni velük. Először a virágkaspós készült el, csak annyian lettek benne, hogy szükség lett egy másikra is. Elvégre mindig jó, ha kéznél van a klopfoló, habverő és társaik, nem kell a fiókokban keresgélni.

0
Tovább

Napló szecessziós stílusban

Amikor megkaptam, már tudtam, hogy soha egy betűt sem merek majd belefirkálni. Ez annyira nemes, finom, lágy és kecses...

0
Tovább

Rockstar nyaklánc

Nemcsak rockerek, hanem azok is, akik kacérkodnak a stílus divatirányzatával, készíthetnek "rockstars" kiegészítőkből valamilyen ékszert.

0
Tovább

Szalvétatechnika - fali és asztali levéltartó

A szalvétatechnika (decoupage) nemcsak egy remek kreatív időtöltés, hanem gyűjtőszenvedély is. Felébresztette gyerekkorom megszállott képeslap- és szalvétagyűjtő énjét. Ezért sajnos minden megtetsző haszontalanságból kapásból kettőt veszek - egyet a gyűjteményembe.

0
Tovább

Kereszt alakú gyöngymedál

Természetesen gyöngyfűzéses bejegyzéssel indítom az évet, hiszen az év első napjaiban is ez a téma élvez nálam elsőbbséget!

0
Tovább

Kusudama technika - csodálatos csillaggömb papírból

Tényleg csodálatos és közel sem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik...

0
Tovább

Hópelyhek papírból

Íme néhány egyszerűen elkészíthető papír hópehely, icipici origami, néhány nyisznyasz és kész az ablakdísz!

0
Tovább

Más tollával...? Peyote az alapoktól 1.

Azt mondják, könnyű más tollával ékeskedni, hogy ez mennyire igaz? Remélem, hogy nagyon, mert az egyik kedvenc mintámat osztom most meg veletek, leljétek örömötöket mind elkészítésében, mind viselésében, ékeskedjetek!

0
Tovább

Jeges trüffelgolyók

Ma leesett az első hó. Jobbnak láttam bentről csodálni az eseményt, tekintve, hogy a hóesés elég markáns széllel párosult. Az ablak mellé telepedtem le, innen jól láttam a gyöngyöket és a havazást is. Azt a célt tűztem ki mára, hogy kezdjek valamit ezzel a két szem csokibarna körbegyöngyözött golyóval.

0
Tovább

Őszi mese

Dupla öröm a mai bejegyzésem megírása. Egyrészt, mert az ősz ihlette, és az ősz a kedvenc évszakom, másrészt, pedig mert ékszert tartogatok mai témámnak, és a gyöngyfűzés a szívem csücske.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek