Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szeretgetni való barátok félpár kesztyűből/zokniból

Nektek is akad otthon néhány félpár kesztyű vagy zokni? Csináljunk belőlük szeretgethető kis barátokat!

PicMonkey Collage.jpg

0
Tovább

Kertünk díszei: virágtartó favonat

Néhány régi, kopott zöldséges ládából vagy éppen farönkökből különleges, egyedi virágtartót készíthetünk. E látványos, kreativitással megfűszerezett ötlet mindent udvar ékéve válik.

How to Build a Train Made Out Of Old Crates

How to Build a Train Made Out Of Old Crates

DIY Wooden Train For Your Garden tutorial

0
Tovább

Sötétben világító homok

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Mára egy igazi különlegességet tartogattunk, ami garantáltan a gyermekek kedvence lesz!

Make your own glow in the dark sand for sensory play, arts and crafts, glow in the dark sand art, magic melting sand art, and MORE! So easy to make and so many ways to play!

0
Tovább

Káprázatos rózsacsokor

Nem vagyok egy nagy papírvirág-készítő, de az igényes, szépen megkomponált munkák lenyűgöznek. Ebbe a csodába egyetlen pillantás alatt beleszerettem, elképszetően igényes, ízléses alkotás. Szóval ennek az elkészítésébe gondolkodás nélkül bele fogok vágni, ha lesz egy szusszanásnyi időm. S talán páran most felszisszentek, hogy micsoda porfogó, hogy nem lehet takarítani, de ezért a szépségért vállalom, mert néha kell ám ilyen is!

Tissue_Paper_Roses_DIY

0
Tovább

Nyári papucstuningolás

A nyári időszakban nem csak a strandon, hanem sokszor az utcai jövésmenéshez is szívesen hordunk szellős, könnyű papucsokat, flip-flopokat. A kínálat persze bőséges, de egy kis fantáziával az egyszerűbb, fapados darabokból is varázsolhatunk meglepően elegáns, különleges, vagy épp mókás, vidám lábbeliket.

DIY Flip Flop Ideas for Summer

1
Tovább

Játékgitár újrahasznosított alapanyagokból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy szuper ötletet hoztunk a borongósabb napokra. Íme, így készül a játékgitár!

DIY Guitar

0
Tovább

Készítsünk papírsárkányt!

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai napra egy papírsárkányos ötletet hoztunk, méghozzá újrahaszosítással!

cover

0
Tovább

Fonott nyaklánc saját kezűleg​

A nyár népszerű divatékszerei közé tartoznak a látványos méretű, fonott kiegészítők. Gondoltátok volna, hogy nem is nagy ördöngösség saját kezűleg elkészíteni egy ilyen darabot? Ékszerzárat, bizsuláncot hobbiüzletben (pl. ITT), gyöngykellékesnél, zsinórt rövidáru szaküzletben szerezhettek hozzá.  Az elkészítés menetét pedig az alábbi képsoron csekkolhatjátok!

Make braided rope necklace for yourself

Forrás a képre kattintva!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhezhogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

0
Tovább

Így készül a harisnyavirág

Megfigyeltem, hogy nagyon sok olvasóm hódol a harisnyavirág-készítés technikájának, de legalább ugyanennyien kérdeztétek, hogy pontosan hogyan készülnek ezek a csodák. Úgyhogy közkívánatra következzenek a harisnyavirágok készítésének rejtelmei! :)

CIMG6129.jpg

0
Tovább

Csináld magad pompongyümölcsök 

Mióta megláttam, teljesen odavagyok ezekért a pompongyümikért. Kulcstartónak, fityegőnek, bojtnak, rojtnak, gyermekjátéknak vagy egyszerűen bárminek, de kell nekem. Egyik esős délutánon elő is vesszük a kislányommal a fonalas kosarat...

DIY Fruit Pom Poms

1
Tovább

Nagyszerű ötletek tetra pak dobozokból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Sokunk háztartásában gyakori hulladékok a különféle tejes illetve gyümölcsleves dobozok. Ezeket a szelektív hulladékgyűjtésen túl kreatív tevékenységekhez is felhasználhatjuk, máris mutatjuk a szuper ötleteket!

Get those old Milk Cartons or Juice Cartons and GET CRAFTY!! Over 25 great ideas here to inspire you!

1
Tovább

Ékszerek nyárra: stílusos csomózott karkötő

A ragyogó napsütéses időben bizony szívesen viselünk öltözékünkkel harmonizáló vidám, színes, bohém ékszereket. A mai bizsutrendeket elnézve szinte bármiből készülhet divatos kiegészítő, mi kézügyesek pedig pikpakk el is készítjük magunknak a személyiségünkhöz illő darabokat. Ma ékszerkészítéshez hoztam ötleteket!

0
Tovább

Kreatív ötletek kindertojásból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal a kindertojás műanyag részének kreatív felhasználásához mutatunk néhány fantasztikus ötletet! Látni fogjátok, hogy a kis sárga kelyheket bizony érdemes gyűjtögetni, mert nagyszerű játékok és látványos díszek alapanyagául szolgál.

Csibekoszorú

Corona decorativa con huevos Kinder / vía Un Mundo de Manualidades

0
Tovább

Kerti pad gyerekeknek

Ebbe a gyönyörűségbe első pillantásra beleszerettem. Maga a forma is megkapó, emellett sok lehetőség rejlik benne. Egyrészt persze pad, de mellette lehet rá pakolni (nassolnivalót, játékot stb.), a tetejére pedig kerühet ponyva is, ha nagyon süt a nap. Ó, igen, és virágot is futtathatunk rá! Ajánlom minden apuka figyelmébe, az ülőkés homokozó mellé még pont elfér!

0
Tovább

Így készíts barátságkarkötőt!

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A csomózott technikával készített barátságkarkötők minden évben a nyár slágerei közé tartoznak az ifjúság körében. Ma ehhez hoztunk egy nagy csokornyi ötletet, mintát, inspirációt.

Friendship bracelets! Love these!

Klein Zoet Geluk: Vriendschapsbandje knopen. Lots of creativity on this blog :)

0
Tovább

Kukatuning

Kukáztam egy szerethető és megvalósítható ötletet egy nemkívánatos családtag kipofozásához. Büdös, sokszor koszos és mire jön a szemeteskocsi, már jó nehéz is, mégis nélkülözhetetlen. Az utcánkban péntekenként - amikor kiráncigáljuk a járda szélére - a szokásos kép látható: fekete szemetesek a katonás rendben, a sormintát csak egy-egy kerékkel felszerelt változat, vagy egy fehér festékkel feliratozott darab töri meg. Pedig lehetne ilyen is a kukasor. Azon kívül, hogy nyilvánvalóan sokan hülyének néznének a kukakülöncködésemmel, kíváncsi vagyok, hányan követnék a példát. Nektek tetszik?

k2.jpg

2
Tovább

Fessünk kavicsot!

Az egyik legnépszerűbb téma itt a blogon a kavicsfestés, bármikor feldobom a témát, nagy szeretettel fogadjátok. Ezen nem is csodálkozom, hiszem nagyon egyszerű, és annyi lehetőséget rejt. A türelmesebbek tökélyre fejleszthetik, és a kisgyermekeseknek is remek elfoglaltság.

diyhome.jpg

0
Tovább

Buborékfújó házilag (utántöltő recepttel)

Végre itt a jó idő, a gyermekek kedvükre hódolhatnak kedvenc szabadidős tevékenységeiknek! És ugye tudjuk, hogy buborékfújás nélkül nincs tavasz és nyár!

0
Tovább

Különleges kerti járdák, stílusos lépőkövek

Már régóta terveztem a nagy kerti járdás bejegyzés megírását, most jött el az ideje. Ahogy a tavasz beköszöntött, elkezdtük a kert a csinosítását, az ültetést, a metszést, a palántázást, mikor mi volt aktuális. A gondozott kerthez persze a kisebb-nagyobb járdák is hozzátartoznak, amibe egy kitaposott csíktól a térkövezett utakig sok minden beletartozik, de én most valahol a kettő között keresgélnék. Egyedi, akár otthon is elkészíthető, különlegesebb darabokat gyűjtöttem össze.

Ideas for Garden Paths | daisymaebelle - The one thing I miss from my homes in OH? The gardens and flower beds! Specially at my Landchester Road house...Amazing DIY walkway ideas. Desperately needed because after 8 years we still don't have sidewalks! :)

0
Tovább

25 csináld magad ékszer a jóidő örömére

A jóidő beköszöntével előkerülnek a lengébb tavaszi ruhák, ilyenkor a színekkel és a kiegészítőkkel is bátrabbak vagyunk. Előtérbe kerülnek a kiegészítők, a vidám bizsuk, amelyek tökéletes kiegészítői viseletünknek. Sok-sok mindent magunk is elkészíthetünk, az alkotás örömén túl pedig büszkén viselhetjük a napsütéses tavaszi nyári időszakban.

Wrap Bracelet

0
Tovább

Tavaszi virágfüzér

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy igazi, üde tavaszi ötletet hoztunk, amelyet otthon családi körben, vagy iskolai, óvodai foglalkozás, szakkör kereteében is elkészíthetünk a gyermekekkel!

DIY Flower Garland

0
Tovább

25 különleges raklap bútor

A raklapok - legyen szó használt vagy új darabokról - felhasználása a lakberendezésben napjainkban nagy divat, én magam is rajongója vagyok ezeknek a bútoroknak, az efféle újrahasznosításnak, újragondolásnak. Egyrészt, mert olcsó (újak 2500 Ft körül, használt 1700 Ft körül, selejt 500 Ft-tól), mégis rendkívül jól variálható, másrészt nagyon sok minden megvalósítható belőlük otthon, saját kezűleg is. Bátran lehet kísérletezni, bútorálmokat megvalósítani, kis költségvetéssel, saját kezünk munkája révén.

pallet furniture ideas Ultimate Pallet Furniture Collection: 58 Unique Ideas

4
Tovább

Húsvéti bloggerparti

A mai alkalommal egy különleges, és reményeim szerint hagyományt teremtő válogatásra invitállak benneteket. Nyolc hazai blogíró barátommal összefogtunk, és a közelgő húsvét apropóján készítettünk nektek egy válogatást munkáinkból, írásainkból. Remélem, sok-sok inspirációt, ötletet találtok nálunk, partizzatok hát velünk!

1. A Masni Dekoráció egyik háziasszonya, Dia egy igazán kreatív ötlettel rukkolt elő, az általa is kedvelt táblafestéket ezúttal függeszthető tojásokra kente. Kisgyermekeseknek kihagyhatatlan!

Részletes leírás ITT

2. BorsaBox Orsi egy hangulatos, vidám ajtódísszel szállt be a buliba. Posztjában a megmaradt anyagok felhasználására is kaptok tippeket.

Részletes leírás ITT

3. Brigi, a Scrapbook.hu háziasszonya egy káprázatos, sokféle technikát felvonultató képeslap elkészítésébe avat be minket. Ha egy igazán egyedi stílusú képeslappal lepnétek szeretteiteket, szívből ajánlom ezt a posztot.

Részletes leírás ITT

4. Eni, a Kreatív kert - Kreatív otthon tulajdonosa a hagyományőrzésre fektette a hangsúlyt, számomra sem múlhat el húsvét klasszikus, berzselt tojások nélkül. Enikő workshopjain a sokféle díszítési stílust is elsajátíthattok.

Részletes leírás ITT

5. Én, azaz a Színes Ötletek blog kaptam az ötös sorszámot a képen, bejegyzésemből megismerkedhettek számos tojásfestési és -díszítési technikával, legyen akár hagyományos, vagy modern stílusú, itt megtaláljátok a kedvetekre való díszítési stílust.

Részletes leírás ITT

6. A Vintage Bazaar.hu háza tájáról üde, friss színekben pompázó fagolyók érkeztek, amelyek merített festési technikával nyerték el külsejüket. A különböző méretű golyók a későbbiekben számtalan dekorációhoz felhasználhatók, ne hagyjátok ki.

Részletes leírás ITT

7. Judit, a Czippel Art műhelyéből gyönyörű, dekoratív tojásokat hozott, a repesztést, festést, gélpasztás díszítést is magába foglaló technika végeredménye szemet gyönyörködtető. Judit is rendszeresen szervez workshopokat, ha kedvet kaptatok, érdemes ellátogatni hozzá is.

Részletes leírás ITT

8. Gabi, a Re-Kreatív Kézműves Műhelyből egy olyan papírvirággal kápráztat el bennünket, amelyet a tavasz/húsvét elmúltával is elkészíthetünk, hiszen sokféle alkalomra bevethető. Gabinál online foglalkozások keretében is sajátíthattok el különféle kreatív technikákat.

Részletes leírás ITT

9. Bianca, a Bluer Design tulajdonosa egy pihe-puha barkavirágzatos koszorút hozott nekünk, türelmet igénylő alkotás, de minden perce megéri. Workshop (bútorfestés, és ugye a híres tortatálak) Biánál is van, immáron saját műhelyében várja érdeklődőket. 

Részletes leírás ITT

0
Tovább

Szegecselt, stencilezett kiskomód

Ezt a komódot még évekkel ezelőtt vettem egy leértékelés alkalmával, már akkor az azzal a céllal, hogy egy kicsit feltuningoljam. Szemérmellenül olcsó bemutató darab volt, és azonnal lecsaptam rá, tudván, hogy már van ebből a bútorcsaládból két éjjeliszekrénykénk. A tuning ideje most érkezett el, mert nagyjából kezdenek a végleges helyükre kerülni a bútoraink.

0
Tovább

Műanyag flakonból irattartó

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal az újrahasznosításé a főszerep, egy olyan ötletet mutatunk, amelyet nem csak az otthonunkban hasznosíthatunk, hanem iskolák, óvodák polcain is jó szolgálatot tehet. Nem csupán gyakorlati haszna van, hiszen gyermekeink alkotás közben ismerkedhetnek meg a környezetvédelem és az újrahasznosítás fontosságával!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek