Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szecesszió ihlette falióra

A szecessziós (Art Nouveau, Jugendstil) képzőművészetben megjelenő jellegzetes organikus, kígyózó motívumok, lágy, gömbölyded formák mindig is közel álltak a szívemhez. Ezt a faliórát a szecesszió iránti rajongásom jegyében készítettem, s bár eredetileg ajándéknak szántam, azt hiszem, itthon marad velünk, a férjemmel együtt már mindketten marasztaljuk.

0
Tovább

Te írsz naplót, de olyan igazi kézzel írottat, szépséges könyvecskébe?

Az internet világában egyre ritkább a papírra vetett gondolat, a személyes, titkos naplóírást kiszorítják a nyílt, online blogbejegyzések, amiken keresztül akár több ezer emberrel is megoszthatjuk gondolatainkat. Sőt, már a füzetbe írogatott vagy ragasztott ételreceptek helyett is egyre inkább az online receptes könyveket bújjuk.

0
Tovább

Ékszerdoboz 3D díszítéssel és decoupage technikával

Az ékszereknek, kiegészítőknek, vagy egyéb apróbb csecsebecséknek mindig kell egy doboz! Olyan, ami jól mutat a komódon, a fürdőszobában, vagy épp a szekrény polcán, amit szívesen nyitogatunk nap mint nap. Akár ajándékba adjuk, akár magunknak készítjük, a sikerélmény garantált lesz!

0
Tovább

Régi tálca új ruhája

Hogyan lehet egy régi, unalmas tálcából stílusos antik hatású tálcát készíteni? Nem olyan nehéz a dolog, és nincs is szükség sok alapanyagra! Nézzünk hát szét a padláson, szekrény mélyén, vagy bolhapiacon, szerezzük be a megfelelő darabot és lássunk munkához, hogy aztán ilyen szép tálcáról fogyaszthassuk a délutáni habos kávénkat!

0
Tovább

Elegáns dobozka csecsebecséknek

Ismét egy olyan dolgot mutatunk Nektek, amit kezdők is bátran kipróbálhatnak, mert nem bonyolult, viszonylag hamar elkészíthető, a végeredmény pedig nagyon elegáns, ajándéknak is ideális.

0
Tovább

3D-minta cérnából

A decoupage-t azaz a szalvétatechnikát alkalmazhatjuk önmagában, de remek kiegészítése lehet más egyéb technikáknak is (festés, repesztés, antikolás stb.), ahol nem kifejezetten a szalvétamotívumon van a hangsúly, az inkább csak felteszi az íre a pontot. Na, ez a hasas váza épp ilyen, ráadásul az alkotó tökéletes arányérzékét dicséri, hogy milyen egyensúlyban van a rózsaminta a cérnás motívummal. Egyikkel sem esett túlzásba, pedig a rózsamintával nem nehéz, szóval ezért is piros pontot érdemel.

DIY-How-to-Paint-a-Glass-Jar1.jpg

0
Tovább

Csináld magad: Variációk asztali lámpára

Erre a hétvégére az Ikea Hackers-en találtam néhány pazar ötletet. Ugyanaz az egyszerű lámpa (Grönö asztali lámpa 1510 Ft-ért) a kiindulási alap minden esetben, az eredmény viszont meglehetősen sokféle lehet.

Retró hangulatú, régi negatívokkal díszítve:

page.jpg

0
Tovább

Tavaszi képsorozat szalvétatechnikával

Tegnap egyik olvasóm elküldte nekem legújabb alkotásának képeit néhány kedves sor kíséretében. Annyira felvidított, hogy úgy döntöttem megosztom veletek is.

Íme, Tigerlily tavaszi képsorozata:

0
Tovább

Szalvétatechnika a fürdőszobában

A fésűtartó dézsámmal pont úgy jártam, mint a fakanáltartókkal. Egyszer csak túl sokan lettek benne és kellett egy másik is.

0
Tovább

Szalvétatechnika a konyhában - fakanáltartók

Imádok ránézni a fakanáltartóimra, a kedvenc mintáim köszönnek vissza a hasukon, érdemes volt pepecselni velük. Először a virágkaspós készült el, csak annyian lettek benne, hogy szükség lett egy másikra is. Elvégre mindig jó, ha kéznél van a klopfoló, habverő és társaik, nem kell a fiókokban keresgélni.

0
Tovább

Napló szecessziós stílusban

Amikor megkaptam, már tudtam, hogy soha egy betűt sem merek majd belefirkálni. Ez annyira nemes, finom, lágy és kecses...

0
Tovább

Szalvétatechnika - fali és asztali levéltartó

A szalvétatechnika (decoupage) nemcsak egy remek kreatív időtöltés, hanem gyűjtőszenvedély is. Felébresztette gyerekkorom megszállott képeslap- és szalvétagyűjtő énjét. Ezért sajnos minden megtetsző haszontalanságból kapásból kettőt veszek - egyet a gyűjteményembe.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek