Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

25+ helytakarékos ötlet tároláshoz kis otthonokba

Azoknak akik kisebb lakásban, családi házban élnek, sok fejtörést okozhat optimális kihasználása. Ezzel én is így vagyok, pici családi ház az otthonunk, így nagy lelkesedéssel gyűjtöm az alábbiakhoz hasonló ötleteket. Hiszen jó, ha mindennek van helye, de közben nem nyom agyon mindet a sok bútor, és marad egy kis élettér is. A velem egy cipőben járóknak gyűjtöttem ma praktikus, helykihasználós ötleteket.

13.jpg

0
Tovább

Csináld magad: zsinóros lámpabura

A zsinórtekerős technikának már több bejegyzést is szenteltem, hiszen egy csomó dolog elkészítésére használható, nagyon olcsó, ugyanakkor rendkívül látványos. Készülhet így füzér, óriás tojás húsvétra, vagy épp karácsonyi díszvilágítás is. A mai alkalommal óriási lámpaburákhoz kerestem ötleteket.

111.jpg

0
Tovább

Szülinapos öröknaptár

Ez a naptár az egyik legjobb öltet, amivel mostanában találkoztam. Egyrészt rém praktikus, én pl. folyton elfelejtek egy-egy szülinapot. Beprogramozom az okostelefonon, karikázom a naptárban, néha mégis becsúszik egy kis hiba. Ez az öröknaptár pedig mindig szem előtt van, csak jól el kell találni a helyét a lakásban. Másrészt pedig fantasztikusan néz ki, tehát ténylegesen egy lakberendezési tárgy, ami jól mutat bárki otthonában. És persze az sem elhanyagolható, hogy valóban öröknaptár, tehát nem kell évente lecserélni, miközben bővíthető a végtelenségig.

Family-birthday-board.jpg

0
Tovább

20+ újabb zseniális raklapos ötlet

Legnagyobb örömömre óriási sikere volt a raklapbútoros blogbejegyzésnek, így nem is kell várnotok a folytatásra tovább. Folyamatosan keresem nektek az újabb ötleteket, s mára összegyűlt egy újabb adag. Kellemes inspirálódást kívánok!

r4.jpg

0
Tovább

Csináld magad: pomponszőnyeg

Különleges és rendkívül látványos ez az ötlet, de tény, hogy meglehetősen nagy az anyagigénye. Aki viszont sokat kézimunkázik, köt, horgol, annak sok-sok maradék fonala lehet, ami erre a célra épp tökéletes lesz!

pompom-rug.jpg

0
Tovább

30+ szuper raklapos ötlet

A raklapok - legyen szó használt vagy új darabokról - felhasználása a lakberendezésben hatalmas divat, én magam is rajongója vagyok ezeknek a bútoroknak, az efféle újrahasznosításnak, újragondolásnak. Egyrészt, mert olcsó (újak 2500 Ft körül, használt 1700 Ft körül, selejt 500 Ft-tól), rendkívül jól variálható, másrészt nagyon sok minden megvalósítható belőlük otthon, saját kezűleg is. Ma egy nagy-nagy raklapos bútor- ötletgyűjteményt készítettem, remélem, hasznos lesz számotokra!

Ülőalkalmatosságok, bútorok a nappaliba

580269_568873346488515_273512601_n.jpg

0
Tovább

Olvasói alkotás: Timi szekrénye

Egyre többen vágunk bele saját kezűleg kisebb-nagyobb átalakításokba otthon, legyen szó bútorról, valamilyen berendezési tárgyról, vagy akár falfestésről, kisebb burkolási munkálatokról. A mai bejegyzésben a hasonló cipőben járóknak szeretnénk segítséget nyújtani, hiszen egy csodálatosan sikerült bútorátalakítást fogok részletesebben bemutatni. Az átalakítás egy kedves olvasó, Timi keze munkáját dicséri, akitől egy rövid rábeszélés után részletes leírást is kaptam az elkészítésről. Ezúton is nagyon köszönöm Timinek, és remélem, nektek is nagyon hasznos kis bejegyzés lesz!

P1070627.JPG

0
Tovább

Bútortuning vintage stílusban

Ebben a bejegyzésben megismerkedhettek a stílus alapvető jellemzőivel, és megtudhatjátok, hogyan varázsolhattok decoupage technika segítségével nosztalgikus hangulatúvá egy kisbútort.

lorihanson-1024x680.jpg

0
Tovább

Dolgozószoba szekrénybe rejtve

Ti, akik olvassátok a blogomat, hozzám hasonlóan talán rendelkeztek egy kis sarokkal (jó esetben szobával), ahol teret engedhettek a barkácsolásnak, hobbizásnak, varrásnak, azaz a kézügyeskedésnek. Ha elég bátrak vagytok, és nem riadtok vissza egy pár napos barkácsolástól, akkor vágjatok bele!

557078_480948595280991_127800917_n.jpg

0
Tovább

12 ötlet faszeletek felhasználására

Emlékszem, gyerekkoromban a szomszéd Lajos bácsi hétvégi házának falát rengeteg faszeletre saját kezűleg applikált mindenféle trófea (főleg halász- és vadászzsákmány) díszítette. Persze ezek mellől nem hiányozhattak a faszeletekbe vésett különféle életbölcsességek sem. Ilyesmiket nem, de 12 másik ötletet mutatnék ma nektek. Mert ezek a faszeletek nagyon klassz, természetes alapanyagok, és jól felhasználhatók lakásdekorációs célokra.

1. Padló

379349_391279340914584_1805842533_n.jpg

0
Tovább

Hangulatos kuckók a lakásban - ahová jó bekucorodni

A facebook rajongói oldalon már sok-sok ilyen képet közzétettem, és mivel ti is lelkesedtetek értük, adta magát az ötlet, hogy egy nagyobb gyűjteménybe rendezzem a témához kapcsolódó fotókat. Ebben az inspiráló gyűjteményben szerintem, már gyönyörködni is pihentető, de ha van rá lehetőségetek, ti is kialakíthattok az otthonotokban egy kis olvasósósarkot, egy saját kuckót, ahová olykor jól esik elvonulni, feltöltődni. Ha pedig erre nincs lehetőségetek (ahogy nekem sem), akkor is ajánlom figyelmetekbe a következő képsort, mert sok szívmelengető, pihentető fotót tartogatok.

560684_448259995216518_1609672536_n.jpg

0
Tovább

Helytakarékos megoldások a lépcső alá

Nálunk épp nagy házátalakítás folyik, és a legnagyobb fejtörést a lépcső alatti kis terület okos kihasználása okozza. Az utóbbi hetekben rengeteg ötletet gyűjtöttem a témában, és bár még nem dőlt el, hogy nálunk melyik lesz a befutó, a gyűjteményem ajánlom mindenkinek, aki hasonló gondokkal küzd, illetve mindenki másnak is, mert más projektekhez is adhat ötletet, ráadásul csak úgy nézegetni is élmény.

Fiókos ötletek:

A porszívótól a társasjátékig sok, nem napi szinten használatos dolognak találhatunk így helyet.

269934571385652039_qYPpbq6p_f.jpg

0
Tovább

Bútorfelújítás maradék tapétából

A nyár sokaknak szól a kisebb-nagyobb mértékű lakásfelújításokról (is), ezzel talán nem vagyok egyedül. Ma annak eredtem nyomába, hogy hogyan újíthattok fel bútorokat kis költségvetéssel, megmaradt tapétákból megfűszerezve egy kis festéssel. Szép és látványos, inspiráló képek következnek. Válogassatok...

móvel papel parede14.jpg

0
Tovább

Rizslámpa tuning

Egy hétköznapi rizslámpa, egy nagy adag muffin papír és egy pici türelem.

A képen láthatjátok az eredményt. Bámulatos, nem? Szeretnéd elkészíteni? Olvass tovább!

0
Tovább

Mágneses sminktartó tábla

Ez az ötlet azért tetszett meg annyira, mert én állandóan rendezgetem a sminkszereimet, de még nem találtam fel a számomra ideális tárolási rendszert. Vagy nem elég átlátható, vagy túl sok helyet foglal el, egyszóval sehogyan sem jó. Ha ti is szerencsétlenkedtek olykor sminkelés közben (sosincs kéznél a megfelelő szín vagy folyton felborul valamelyik flakon stb.), akkor ez az ötlet nektek szól!

0
Tovább
12
»

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek