A saját kezűleg készített ajándékokkal sokkal többet mondhatunk, mint amit egy doboz bonbonnal ki lehet fejezni. És ötletek vannak bőven, megvalósítani pedig semmivel sem nehezebb, mint leszaladni a szupermarketbe. Egy ilyen apró figyelmességbe tényleg belevarázsolhatjuk azt a fajta szeretetet és odafigyelést, amit a rohanó hétköznapokban elfelejtünk kimutatni. Vagy olyasmit mondhatunk el, amit szavakkal sokszor nehezebb kifejezni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parafadugóból kirakott szív (egy kis lila és bordó pácban áztatva mesés árnyalatokat hozhattok ki), még giccsesnek sem mondanám, pedig igazából nem sok haszna van. Ettől függetlenül simán kirakosgatnám -csak úgy- a szoba közepén a padlóra, vagy az asztalra egy meghitt vacsi mellé dekorációnak. Tetszik.

Forrás: luxfinds

Ez is ötletes, mert sokszor írunk képeslapon pár szerelmes sort (mondjátok, hogy nem csak sms-ben vagy e-mailben!), de ezúttal szerencsesütibe van rejtve az üzenet. És a "süti" is nagyon egyszerűen elkészíthető:

 

Ha mégis képeslapot készítenétek, megvalósíthattok igazán fantáziadús ötleteket is. Ez is ilyen, gombokkal díszítve:

 

És a hozzávaló borítékot mindenképpen így hajtogassátok. Annyira stílusos, tényleg csapkodom a homlokom, hogy miért is nem jutott magamtól eszembe?

Forrás: Forty Weeks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végül pedig, papírból hajtogatott szív szárnyakkal. Én egy ilyennek például nagyon örülnék... Hát nem édes gesztus, ha álmaink lovagja  hajtogatja nekünk? És még hasznos is lehet, használható például könyvjelzőnek!

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le!

A következő bejegyzésben jövök a további ötletekkel!