Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Különleges tároló papírfonással

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Kosárból már sokfélét mutattam nektek, de ilyen különleges vonalvezetésűt még nem!

0
Tovább

Fonott tároló papírból

A papírfonás témakörét igyekszem minél jobban körüljárni, bemutatni nektek, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Mivel folyamatosan gyűlnek az ötletek, praktikák, időről-időre közkinccsé teszem a legújabbakat! Mára egy egészen nagy tárolót (fiókot) mutatok, dohányzóasztal alatt, cipőszekrényben, könyvespolcon fiókként is hasznosítható, és ráadásul még dekoratív is.

1.jpg

0
Tovább

Újrahasznosítás: mihez kezdjünk az újságokkal, magazinokkal?

Régóta foglalkoztat ez a téma, és egy ideje már gyűjtögetem az ötleteket. Persze ezek a projektek nem igényélnek ipari mennyiségű papírt, mégis érdemes kísérletezni, mert (ahogy látni fogjátok) például a különböző papírdíszek ugyanolyan jól mutatnak újságpapírból is, nem kell feltétlenül a legszebb papírokat beszerezni hozzá. De még az is kiderül majd, hogy egész pofás kisbútorat és lakberendezési kiegészítőket dobhatunk össze feleslegessé vált napi- vagy hetilapjainkból. Ezeken kívül egy-két szokatlan mégis különleges darab is helyett kapott az összeállításban.

1. Képkeret

colorstory-designs-frame-gradient.JPG

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek