Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dekoratív váza régi üvegpalackból

A különlegesebb formájú üvegeket (jellemzően olívaolajos, szószos) én rendszerint elteszem kreatív célú felhasználásra. Amikor hirtelen támad egy jó ötletem, mindig jó ezekből csemegézni. Ez az egyszerű, ám igen dekoratív váza is egy ilyen üvegből készült, amiben valaha talán valamilyen különleges olaj csillogott.

0
Tovább

Hangulatos mécsestartók

Augusztus végén ugyan elbúcsúztattuk a nyarat, de szeptemberben még lehet az erkélyen vagy a kertben ücsörögni, esténként pedig egy pokróccal betakarózva jókat beszélgetni. A hangulatot pedig fokozhatjuk saját készítésű színes lámpásokkal!

0
Tovább

Kézzel festett mécsestartó

Ez a káprázatos mécsestartó olyan gyönyörűen játszik a fénnyel, hogy nálam az abszolút KELL kategóriába esik. Egyébként is szeretem a gazdag (túl)burjánzó motívumokat, de így, e légiesen csillogó fehér/áttetsző színben még ízlésesebb, szerényebb, finomabb, elegánsabb. Szóval KELL. Nézzük is meg, hogyan készül!

9225bd880f.jpg

0
Tovább

Borosüvegek festése gyönyörű mintákkal

A 3D-s domború kontúrozókat és az üvegfesték kontúrozókat használhatjuk pöttyözött minták készítésére is. Ezen minták nagy előnye, hogy nagyon nehéz elrontani a készítést (egy pöttyel több vagy kevesebb? Mit számít!), és aztán pedig nagyon nehéz abbahagyni a gyártást! Borongósabb délutánokra feltétlen ajánlom!

DIY-Spot-Painting-Wine-Bottle1.jpg

0
Tovább

Egyedi váza sprayfestéssel

Hányszor mondtuk már a blog indulása óta, hogy "egyszerű de nagyszerű ötlet"? Sokszor bizony. És mai is ebbe a kategóriába tartozik.

diy-opaque-striped-vases.jpg

0
Tovább

Üvegtárgyak festése

Üveget festeni elsőre könnyűnek tűnik, de ahhoz, hogy valóban szép is legyen, gyakorolni kell, nincs mese. Ebben a bejegyzésben sorra vesszük az alapvető tudnivalókat, és készíthetitek is a csinos, színes, vidám lakáskiegészítőket!

uveglap2.jpg

0
Tovább

Térbeli virágok üvegmatrica-festékkel

Napok óta felkapott téma a blog a facebook oldalán az üvegmatricás virágok készítése. Nagyon sokan kértetek hozzá részletes leírást, kérésetek pedig számomra parancs. Nézzük is meg, hogyan készülnek!

erika lanya.jpg

A képet egy olvasónk, Erika küldte, hétéves kislánya munkáit láthatjátok!

0
Tovább

Fókuszban a kézzel festett bögrék

Az egyre hűvösödő napokon ha megtehetem, nagyon szívesen kucorodok be egy kényelemes fotelba egy jó könyv társaságában, forró italt kortyolgatva, bentről szemlélve egy-egy borongós-esős délutánt. Persze egy saját kézzel pingált bögréből kortyolni a gőzölgő teát/forró csokit még felemelőbb érzés. Festhetünk rá valami igazán ránk jellemző mintát, emléket állíthatunk egy-egy kedves pillanatnak, vagy ha csak névre szóló feliratokat készítünk, akkor is a saját kezünk munkája marad!

uvegfestes1.jpg

0
Tovább

Váza és óralap üvegfestéssel

Az üvegfestés a legjobb példa arra, hogy egy kis gyakorlással elképesztően jó dolgokat lehet alkotni.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek