Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyári divatékszerek saját kezűleg

Nemrég mutattunk Nektek egy különleges, ugyanakkor nagyon egyszerűen elkészíthető karkötőt, aminek dekorgumi alapját sablonnal és pasztákkal díszítve rézhatású felületet kaptunk. Erről ITT olvashattok.

Most egy egészen más stílusú, ugyanakkor szintén egyszerű és mutatós karkötő díszítési technikát hoztunk.

0
Tovább

Régiből újat: ötletek fürdőruhák csinosításához

Többen kerestetek fürdőruha-felújítós, -csinosítós ötleteket, ma ezekből csemegézünk!

3680179270_9aec0cd160_o.jpg

3679375011_d461c69133_o.jpg

0
Tovább

Olcsó mégis stílusos: csináljunk cipőklipszet!

Ma reggel a Vintagebazaar blogján bukkantam egy friss cipőklipszes posztra, azóta nem is tudok leállni az ötletek gyűjtésével. Párszor már eszembe jutott, hogy beleásom magam a témába, de valahogy aztán feledésbe merült. Pedig annyira jó! Így május környékén mindig beújítok 1-2 pár olcsó balerinát rohangálós napokra, amiket aztán egy nyár alatt le is strapálok. Szerintem a cipőklipszet pont ezeknek az olcsóbb modelleknek találták ki, hiszen önmagukban annyira nem különlegesek, de egy-egy ilyen kis klipsszel igazán egyedivé és stílusossá varázsolhatjuk őket. Legnagyobb előnyük pedig, hogy cserélhetők, így készíthetünk egyszerű, bohókás és elegáns stílusú cipődíszt is, attól függően, hogy hol fogjuk viselni.

flower-shoe-clips-01.jpg

0
Tovább

Fonott karkötő kelta motívummal

Egy látványos, ugyanakkor egyszerű csomózási technikával készült karkötőt hoztam a hétvégére, aki még nem csomózott eddig, ettől megjöhet a kedve. Maga a minta kelta hangulatú, szép íves, tekergős. Erőteljes nyári színekből, de akár tengerész-stílusban natúr madzagból is jól fog kinézni.

v11098(1).jpg

0
Tovább

Csináld magad: strandszoknya téli kendőből, sálból

Egy rém egyszerű, varrás nélküli strand- vagy flangálós szoknya elkészítését mutatom most meg képekben, egyetlen dologra azért nem árt figyelni: a kész művet tűzzétek meg a biztosítótűvel.

drapedskirt-2.jpg

0
Tovább

Meseszép pünkösdi rózsák szaténból

Arra még várni kell egy kicsit, hogy a kertünkben is virágba boruljanak, azonban az ötlettel nem bírok várni. Varázsoljátok ti is az otthonotokba a májusi kertek királynőjét, tündököljenek mindenhol bazsarózsák!

0
Tovább

Újrahasznosítás: Régi pólóból divatos nyaklánc

Az ilyen ötletek mindig felpörgetnek, ilyenkor általában indulok kutatni a szekrényben, hátha találok egy használaton kívüli kincset a terv megvalósításához.

0
Tovább

Báli szezon: romantikus ihletésű nyaklánc

Ezennel ünnepélyesen megnyitom a báli szezont a blogon, és nem is én lennék, ha nem ékszeres témával kezdenék. Azonban nem klasszikus gyöngyfűzéses ékszerről van szó -bár gyöngyök kellenek majd hozzá-, annál picit rafináltabb, közben mégis egyszerű. Az eredmény légies, bájos, és finom, valljuk be, kell néha egy kis romantika.

0
Tovább

Vedd fel a parfümöd!

Biztos ti is őrizgettek néhány igazán szép formájú, szíveteknek kedves, réges-rég kiürült parfümös üveget a polcon. Sokszor a parfümmintákat is a nagyok miniatűr változatába töltik, én ezektől is nehéz szívvel válok meg. De miért is tenném, amikor ékszert is csinálhatok belőlük?

0
Tovább

Csipkés mobiltok

Pár hónapja beléptem én is az okostelefon-tulajdonosok körébe. A régi épp sokadjára adta fel a harcot, én meg untam a szervizbe rohangálni vele, úgyhogy gondoltam egy merészet, és röpke pár hét alatt sikerült is választanom. Nagy izgalommal vettem kezembe (mit nekem a csúcstechnika), aztán azzal a lendülettel még három hétig pihentettem a dobozban (mert mi van ha elnyomok rajta valamit?). Aztán mégis barátok lettünk, annyira, hogy úgy döntöttem, megérdemelne egy szép tokot is.

0
Tovább

DIY Hermès táska

A Hermès gondolt egy merészet, és ingyenesen letölthető táskasablonokkal kényeztette el a szemfüles és kreatív olvasóit. Hiszen ki ne vágyna egy saját darabra, pláne ha önmagunknak tervezhetjük meg a dizájnt?

DIY paper Hermes Kelly bag

0
Tovább

Heti kedvenc: Cipzárból ékszert!

Az, hogy kedvenc, talán nem is jó szó, mert ténylegesen elvarázsoltak a cipzárékszerek. Húzókából készült fülbevalót már láttam -sőt kaptam is ajándékba-, de más egyébre nem is gondoltam ebben a témában. Én egyébként azért is szeretem annyira gyöngyfűzést, mert egyszerűen lenyűgöznek a bonyolultabb darabok, amikor szinte hihetetlen, hogy az egész apró gyöngyökből emberi kéz által készült, közben pedig óriási kihívás rájönni, hogyan is készültek. És akkor most itt vannak a szemem előtt az utálatos cipzárak, olyan elképesztő ékszerekké lényegülve, hogy tényleg eláll a szavam. Ilyet ámulatba eddig csak gyöngyékszerek láttán kerültem...

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek