Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Káprázatos alkotások drótból

A napokban több, szemet gyönyörködtető, drótból hajlított alkotás fotójába is belefutottam böngészés közben. Tényleg elképesztő a látvány, engem pedig csodálattal tölt el, hogy miként kel életre, hogyan alakul ilyen kifejező, eleven alkotássá ezt a számomra kifejezetten rideg, merev, barátságtalan anyag. Gyertek velem egy kis tárlatra ebbe az egészen különleges, fémesen is barátságos világba!

drót dróthajlítás wire art

0
Tovább

Szuper ötletek zseníliadrótból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai válogatásunkban a zseníliadrótra fókuszálunk, hiszen rengeteg nagyszerű ötlet megvalósításához használhatjuk!

0
Tovább

Drótvirágok körömlakkból

A minap találtam Dóra blogján ezt az ötletet, és bevallom, már régóta tervezgettem egy ilyen témájú posztot, de eddig nem találtam igazán hiteles és igényes forrást hozzá. Ezek a képek viszotn önmagukért beszélnek, úgyhogy nézzük is, hogyan készül!

0
Tovább

Készítsünk drótékszert!

A drótműves technikával készült ékszereket sokan csodáljuk, az elkészítésbe azonban kevesen vágnak bele. Nem is csoda, hiszen speciális eszközökre, fogókra van szükség hozzá, és a fogások elsajátításához gyakorlat kell. Ez az ötlet azonban otthon fellelhető eszközökkel, alap gyöngyfűző készlettel is kivitelezhető, ráadásul gyönyörű!

DIY-Beads-Universal-Flower_1.jpg

0
Tovább

Varga Judit: A Zseníliadrót figurák kulisszatitkai

Kedves Olvasóim! Talán már tudjátok, de ha nem, akkor most elárulom, hogy a hazai DIY bloggerek egyik meghatározó alakjának, Varga Juditnak a közelmúltban két kis könyve is megjelent a Színes Ötletek könyvsorozatban. Ennek kapcsán összefutottunk a Cser Kiadóban, hisz a könyvecskéit én lektoráltam, és egy kis meglepivel készültünk Nektek. Judit ugyanis betekintést engedett a Zseníliadrót figurák című könyvének kulisszái mögé, gyertek, leskelődjetek velem, innentől az övé a szó. - Eszter (krealbogger)

Gyakran kérdezik tőlem, hogy azok a dolgok, amik kikerülnek a kezem közül a saját fantáziám szülöttei, vagy innen-onnan gyűjtögetem össze az ötleteket? Azok az emberek, akik valamilyen módon fogékonyak a színek, formák, anyagok világára, folyton nyitott szemmel járnak, és az agyuk rejtett szegmensében akaratlanul vagy akár tudatosan is tárolják a vizuális információkat. Amikor ötletelnek, alkotnak ezek a korábban látott, érzékelt dolgok adják az inspirációt.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek