Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kosárfonás papírból: a perem eldolgozása

A papírfonós téma itt a blogon még mindig nagyon népszerű, és már többen többször kérdeztétek, hogyan lehet a kosarak peremét szépen és látványosan eldolgozni. Ma erre is megkapjátok a választ!

1 warkocz papierowa wiklina BluReco (1).jpg

0
Tovább

Mintagyűjtemény csomózáshoz, fonáshoz

A két nappal ezelőtti kelta csomós blogbejegyzésem nagy sikert aratott körötökben, így ezen felbuzdulva gyűjtöttem még néhány hasznos mintát.

1. Barátság karkötő

DIY-Chevron-friendship-bracelet.jpg

0
Tovább

Színátmenetes karkötő kelta motívummal

A csomózással/fonással készült ékszerekre mindig is nagy csodálattal néztem, tekintve, hogy kicsit sem értek az elkészítésükhöz. Nagyjából olyan nekem, mint az origami. Magas. Viszont ez a kelta csomó nem tudott kifogni rajtam, elsőre sikerült megértenem, és nem is olyan bonyolult, mint elsőre tűnik. Nézzétek csak az alábbi képsort, minden kiderül.

446a1.jpg

0
Tovább

Karácsonyi kosárkák (X)

Egy kosárkát karácsonyi díszítéssel ellátni szinte már rutinfeladatnak számít, de ha a kosarat is magatok fonjátok, nem győzitek majd bezsebelni a dicsérő szavakat. Ráadásul egyáltalán nem nehéz elkészíteni, egy kisebb méretű kosárkához mindössze 15 perc szükséges! És nem csupán asztali dekorációként funkcionálhat, hiszen ajándékba is adható.

Csipkésszélű kiskosár2.jpg

0
Tovább

Kosárfonás papírból

Az elmúlt napokban többen is érdeklődtetek, a pontos technikáról, hogyan is készül a papírból font kosár. Az apropót egy csodálatos olvasói alkotás, Nyári Mária munkája adta, ámuldozva néztük a kosárkáját, ami a megszólalásig hasonlított a peddignádból fonott testvéreihez. Nem is bonyolult művelet pedig, nézzétek csak!

196472_440280802681104_1114276174_n.jpg

Nyári Mária kosara

0
Tovább
12
»

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek