Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Melengető őszi fényözön

Egyre hűvösebbek az őszi napok, estére (sőt, nekem már a nap bármelyik szakaszában) jól esik egy forró teával a gyertyafény mellé kucorodni. A gyertyákat persze őszi stílusú köntösbe is öltöztethetjük.

ősz gyertya

ősz gyertya

0
Tovább

Hangulatos tökgyertyák

Egyre hűvösebbek az őszi napok, estére jól esik egy forró teával a gyertyafény mellé kucorodni. A klasszikus gyertyák mellett különleges, kézzel készült darabokat is készíthetünk, kifejezetten az évszak hangulatához szabva.

ősz dekoráció tök tökgyertya

0
Tovább

Varázslatos narancsok, édeskés fahéjrudak, illatozó lakásdíszek

Ahogy a narancs varázsos illata elkezd keveredni a fahéj, a szegfűszeg, a fenyőgyanta, a tobozok és a csillagszórók összetéveszthetetlen illatával, tudom, hogy közeledik az ünnep. Koszorú, ajtódísz készül, s szerencsés esetben akár hóesésben is gyönyörködhettünk. Az ünnepi készülődést átjárja az izgalom, s ehhez az én fejemben elválaszthatatlanul társulnak ezek a jellegzetes illatok. Ezek az illatok kézzel foghatók, otthonunk pompás díszei lehetnek. Tegyünk róla!

A narancshéj és a szegfűszeg jó barátságot ápolnak!

advent csináld_magad dekoráció karácsony lakásdekoráció narancs tél illatgyertya

0
Tovább

13 lenyűgöző őszi lakásdísz

Nagyon szeretem azt az érzést, amikor valamilyen saját kezűleg készített dísszel dekorálom az otthonomat, és a végén egyszerűen csak végignézek a szobán. Egy nagyon kellemes elégedettségféle ez, nehéz megfogalmazni, de jó átélni. Biztos ti is ismeritek ezt. Aztán meg alig várja az ember, hogy valamelyik családtag észrevegye, és megdicsérje. Ősszel különösen sokféle alapanyaggal remekelhetünk lakásdekoráció terén. Nézzük csak!

DIY-fall-decoration1-1024x764.jpg

0
Tovább

Hangulatos fények úszógyertyákkal

Úszógyertyákkal igazán különleges hangulatot teremthetünk nyáresti borozgatáshoz, kerti bulikhoz, összejövetelekhez, grillpartikhoz. Használjuk ki a balzsamos nyári éjszakákat, élvezzük a hangulatos, vibráló, sejtelmes fényeket.

gyertya gyertyaöntés úszógyertya

0
Tovább

Illatgyertyák a konyhából

A zord, nyirkos, hűvös, szeles novembernek van néhány nagyon szerethető sajátossága. Ilyen például egy erőt adó gyömölcstea, egy csésze forró kakaó, vagy gyertyák melengető fénye. Mert ugye a novemberrel beköszönt a gyertyagyújtogatós szezon is. Egy átdidergett, utálatos nap végén nekem az egyik legmegnyugtatóbb dolog gyertyát gyújtani, s kicsit megpihenni melengető fényénél. Ilyenkor végre kikapcsol a lüktető, rohanó külvilág, s minden olyan nyugodt, harmonikus. Illatgyertyákkal fokozható az élmény, s nem is kell messzire menni, ha magunk készítenénk el.

574b29b1-cd9a-4e26-b6e9-3b1b050a8b1b.jpg

0
Tovább

Csináld magad: természet ihlette gyertya

Ilyenkor, a hűvösebb, nyirkosabb idő beköszöntével többször üldögélünk gyertyafény mellett, hiszen olyan jó bekuckózni, merengeni, tűnődni olykor. Gyertyákat pedig mi magunk is készíthetünk, ma erre mutatok egy jó ötletet! Csempésszünk otthonunkba egy csipetnyi erdei hangulatot!

DIY-Smell-of-the-Forest-Candle1.jpg

0
Tovább

Borospohárból mécsestartó

Hétvégére egy villámposzttal készültem, hisz a megvalósítás valóban csak pár pillanatot vesz igénybe. A poháron és teamécsesen kívül csupán valamilyen nagyon mutatós motívumú pauszpapírra lesz szükségetek. Ebből a megfelelő formát kivágva már kész is a rögtönzött mécsestartó!

DIY-Wine-Glass-Candle-Lamp.jpgForrás a képre kattintva!

Kellemes hétvégét kívánok!

Ha tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad, kérlek, oszd meg az ismerőseiddel is!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhezhogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

0
Tovább

Illatos, természetes és sokoldalú alapanyag: ötletek narancshéjból

Illatos, természetes és sokoldalú. A narancs héját megenni nem lehet, mégis vétek kidobni. A kreatív szemléletű embereknek ugyanis ez nem szemét, hanem egy remek alapanyag. Kíváncsiak vagytok, mi mindenre jó?

Orange-Skin-Flower.jpg

0
Tovább

Őszi hangulatfény: gyertyatartó a virágcserépben

Ebbe az ötletbe most teljesen belebolondultam, annyira tetszik. Mi ősszel is gyakran gyújtunk gyertyát a teraszon, de bevallom, sokszor csak egy befőttesüvegbe dobom be a gyertyát, hogy ne fújja el a szél. Pedig ez az ötlet sem kerül semmibe, hiszen virág is van itthon meg cserép is... És az eredmény elragadó, kedves, hívogató, el kell hát készítenem.

potted-candle-planter-diy.jpg

Vegyünk hát két virágcserepet eltérő méretben, a kisebb férjen bele a nagyobbikba. A nagyobbat virágfölddel, a kisebbet kaviccsal töltsük fel. A külső perembe ültessünk virágot (pl. árvácska), a kavicsos részbe pedig a gyertya kerül. Jó, ha a gyertyát védi valamilyen bura, például a jól bevált befőttesüveg, ami ilyen környezetben az egész másképp mutat (az üveg menetes részét zsinórral, szalaggal is díszíthetjük). 

Forrás: diy cozy home

További őszi témájú bejegyzések blogon:

Mámorító ősz, ezért szeretlek!

Őszi-rózsa falevélből

Őszi ajtódíszek

Hangulatos őszi fények az otthonodban

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is!

0
Tovább

Szuper ajándékötlet: gyertya gombaházikó ruhába bújtatva

Egy szívhez szóló ajándékötletet hoztam nektek mára, amely gyakorlatilag bármilyen alkalomra megállja a helyét.

sveča goba 20.jpg

2
Tovább

Gyertyadíszítés egyszerűen

A hétköznapi tömbgyertyákat otthon is különlegessé varázsolhatjuk egészen egyszerű módon. Nézzétek, mit hoztam mára!

IMG_0659.JPG

0
Tovább

Hangulatos fények nyáresti ücsörgésekhez

Eljött a hosszú balzsamos esték, a nagy beszélgetések és a vidám borozgatások időszaka. Imádom. Ha lehet mindezt fokozni, tegyétek meg! Inspirálódjatok most is velem. Otthon, saját kezűleg kivitelezhető, látványos ötletek következnek!

Egy álló virágtartó közepében csodálatosan mutat néhány úszógyertya...

274086327292507249_OnvoRJT9_f.jpg

0
Tovább

Húsvéti ötletek tojáshéjból

Összegyűjtöttem egy csokornyi ötletet tojáshéj felhasználásával, de most ne festésre gondoljatok. Érdekes, látványos dekortippek következnek, és meglátjátok, mi mindenre lehet még a tojáshéjat használni.

1. A legtöbb variációt ültetés, palántanevelés és mini váza témakörben találtam.

0
Tovább

Hangulatos gyertyák a szecesszió jegyében

A gyertyaöntés korántsem olyan bonyolult, mint azt elsőre gondolnánk. A mai bejegyzésben részletesen megismerkedhettek a fortélyokkal, de a kevésbé vállalkozó kedvűek a kész gyertyák díszítését is elsajátíthatják.

0
Tovább

Heti kedvenc: Hangulatos gyertyák kagylóhéjból és csigaházból

A héten találtam urban:eve oldalán néhány roppant egyszerű ötletet arra, hogy mire használhatjuk a tengerpartról hazahozott kagylóhéjakat és csigaházakat. De persze hazai édesvizeinkben is bukkanhatunk kincsekre, készítsetek belőle ti is hangulatos gyertyákat, gyönyörűen fog mutatni a teraszon vagy erkélyen!

via

0
Tovább

Martha Stewart ajándékötletei anyák napjára

A nemzetközileg ismert és elismert televíziós személyiséget, Martha Stewartot senkinek sem kell bemutatnom. Amellett, hogy mindenhez ért (süt-főz, varr, lakberendez, kertészkedik), egy egész birodalmat épített fel. Könyvei, magazinjai és tévés műsorai szépen ívelő karrierjének ékes bizonyítékai, melyet még 2004-es börtönben töltött hónapjai sem igazán tudtak megtépázni. Engem ugyan kicsit zavar ez a mindenhez remekül értő házitündér-szerep, mert mintha kicsit túl tökéletes lenne, de kétségkívül ez a sikerének záloga. A szinkronhangját is lecserélték időközben, de erről legkevésbé ő tehet. Körülnéztem háza táján, dekorációs ötletekben tényleg tökéletes.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek