Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Konyhatrend találkozó a 6. Konyhakiállításon

Létezik szerelem első látásra? A Konyhakiállításon biztosan, hiszen itt mindenki megtalálhatja azt, ami számára a tökéletes konyhát jelenti, legyen az új konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye.

0
Tovább

A konyha már a spájzban van! – Konyhakiállítás 2014, programajánló és nyereményjáték

Pár nap és megtudhatjuk, milyen konyhai trendeket tartogat a 2014-es év. A Las Vegas-i és kölni nemzetközi szakkiállítások januári világpremierei után számos konyhabútor- és konyhagép újdonsággal most találkozhat először a hazai közönség. És hogy hol? Természetesen az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Konyhakiállításon, február 28 - március 2. között a Budapest Sportarénában, ahol az idei év színe, a "ragyogó orchidea" is megjelenik a konyhában.

0
Tovább

Programajánló:The Human Body kiállítás

Újra nálunk a nagy port kavaró, de méltán világhírű The Human Body című kiállítás, amely testünk csodáit mutatja be - plasztikus formában. A kiállítás 2012. február 24-én nyílik a belváros szívében a Váci 1 Üzletházban (Váci utca - Vörösmarty tér sarok) a volt Budapesti Értéktőzsde épületében.

Ez a kiállítás a hírével ellentétben nem elborzasztani akar, vagy szenzációt kelteni. Sokkal inkább az embert akarja bemutatni, magának az embernek, megdöntve számos tévhitet, hangsúlyozva több fontos tudnivalót. Egyszer úgy istenigazából, nézzünk magunkba!

0
Tovább

Programajánló: Tavaszváró húsvéti hímesek

 

A közel háromszáz darabból álló, tojáshímzők munkáit bemutató tárlat a Népi Iparművészeti Gyűjtemény hímes tojás kollekciójából nyújt ízelítőt. A tárlat hazánk jeles néprajzi tájainak motívumkincseit a különböző technikákkal díszített alkotásokon keresztül mutatja be. A berzselt, karcolt, írott, maratott, drótozott, pingált és áttört tojások mellett idén patkolt strucc-, lúd- és tyúktojásokat is láthatnak az érdeklődők.

Látogatható 2011. ápr. 30-ig.

Részletekért  ide kattints!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
Tovább

Programajánló - Mézeskalács kiállítás

Tószegi Judit mézműves munkáiból nyílik mézeskalács kiállítás a zuglói Cserepes KultúrCaféban.

0
Tovább

Programajánló: Kézműves Kiállítás és Vásár a Pecsában

A tavasz közeledtének egyik biztos jele nálam a Pecsa kreatív vására. :) Volt már, hogy vékony tavaszi kabátban kelhettem útra, idén sanszosabb a sapka+sál+kesztyű+vastagkabát kombó, de ettől függetlenül nagyon várom már.

0
Tovább

Paperworld 2011.

Az idei Paperworld is éppoly lenyűgöző volt, mint elődei, beszéljenek helyettem most inkább a képek:

Szemünk előtt készülő Decopatch óriáselefánt

0
Tovább

Kézművesremekek a Mezőgazdasági Múzeumban

 Tavaly lecsúsztam róla, de idén mindenképp beiktatom.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2001 óta adományozza oda a Magyar Kézműves Remek címet a pályázó kézműveseknek. A szakmai zsűri által válogatott különleges alkotások 2011. január 21. és február 13. között tekinthetők meg. Szó szerint remek délutáni programnak ígérkezik, mi egybekötjük egy nagy sétával a Városligetben.

Részleteket a Magyar Mezőgazdasági Múzeum honlapján olvashattok. 

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek