Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Okostokok saját kezűleg

Napjainkban már sokunk életének szerves részévé váltak a különféle okoskütyük (telefonok, tabletek, eBook olvasók), amelyek persze mindenhová velünk is jönnek. Miért is ne készítenénk mi magunk, saját kezűleg egyedi, személyiségünket tükröző tokot nekik?

varrás mobiltok telefontok filcanyag

0
Tovább

Színpompás mobildísz origami madarakkal

A papírhajtogatáshoz kell némi türelem, de ha kitartóak vagyunk, káprázatos dolgokat készíthetünk.

papírhajtogatás origami daru mobildísz függeszték

0
Tovább

A nagy lépcsőfestés - avagy álmaim lépcsője 

Úgy kezdődött, hogy volt egy unalmas, jellegtelen előregyártott lépcsőnk. Az akkori kereteinkbe épphogy beleférő, olcsó, de azért célnak megfelelő London fantázianevű negyedfordulós lépcső. Aztán évekig csak nézegettem, mit lehetne kihozni belőle, mert hülye formájú, szűkös helyen van, és csak kopott-kopott, koszolódott, használódott, de semmit sem kezdtem vele. Aztán idén nyáron elhatároztam, hogy bármi is lesz, megcsinálom.

bútorfestés polifarbe trinát trilak obi lépcső lépcsőfestés DIY csináld magad falfestés

0
Tovább

Mikulássapkás mobiltok

Akár okos, akár nem, ha egy használati tárgy annyira szerves része az életünknek, mint a mobiltelefon, akkor megérdemli, hogy ünneplőruhát kapjon. Segédletünkkel készítsd el te is ezt a vidám mikimobiltokot Barka Malom fonalunkból, garantáltan mosolyt csalsz vele mindenki arcára az ünnepek alatt.

0
Tovább

Csipkés mobiltok

Pár hónapja beléptem én is az okostelefon-tulajdonosok körébe. A régi épp sokadjára adta fel a harcot, én meg untam a szervizbe rohangálni vele, úgyhogy gondoltam egy merészet, és röpke pár hét alatt sikerült is választanom. Nagy izgalommal vettem kezembe (mit nekem a csúcstechnika), aztán azzal a lendülettel még három hétig pihentettem a dobozban (mert mi van ha elnyomok rajta valamit?). Aztán mégis barátok lettünk, annyira, hogy úgy döntöttem, megérdemelne egy szép tokot is.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek