Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fűzzünk gyöngyöt: fagolyó körbegyöngyözése

Nagyobb golyók körbegyöngyözése igazán látványos, ámde odafigyelést igénylő technika. Viszont ha egyszer rájöttök a menetére, már gyerekjáték az egész. Találtam egy jól követhető képsorozatot a témához, ennek segítségével szavak nélkül is érhető a lényeg, nézzétek csak:

038a05f70fc40c836caa7e325b33364e.jpg

Forrás a képre kattintva!

További gyöngyfűzéses ötletek a blogon:

Rockstar nyaklánc

Miyuki gyöngyös szett

Jádezöld medalion

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhezhogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

0
Tovább

Fókuszban a gyöngyfűzés

A Facebookon már a napokban megosztottam az olvasókkal az én kis titkomat, most pedig itt a blogon is részletesen elmesélem, hogy miről van szó. Hosszú hónapok erőfeszítésének és gyöngyfűzéssel átvirrasztott éjszakáinak a végére tettünk nemrég pontot. A napokban megvalósult Martos Csillával (a társszerzőmmel) közös álmunk, ugyanis megjelent a Csodálatos gyöngyékszerek című könyvünk. Szóval most végtelenül boldogok vagyunk.

A könyvünkről részletesebb paramétereket a képre kattintva olvashattok:

gyongyekszerek banner.jpg

És tettem egy másik ígéretet is a Facebookon, így most bepillantást nyerhettek egy kicsit a könyvbe. Először is megmutatok néhány fotót a könyvben szereplő kedvenc ékszereimről.

DSCF4291.jpgVénusz világa

282726_1447975856250_4894512_n.jpgTündöklő harmatcsepp

És itt az utolsó ékszer, a Datolyavirág, amelynek az elkészítését is megosztom veletek. Ez egy különleges, térbeli alakzat, amely elsőre talán őrületesen bonyolultnak tűnhet, a valóságban azonban több, háromszöges peyote fűzéssel készült kis háromszögből áll, és egyáltalán nem nehéz elkészíteni. Remélem, élvezni fogjátok az elkészítést, vágjatok bátran bele. Adhatjátok ajándékba is, de a magatok örömére is megfűzhetitek. A teljes leírás megtekintéséhez kattintsatok a képre! 

DSCF4296 2 másolata.jpg

0
Tovább

Gyöngyfűzés: Tavaszi ékszerszett

Már sokkal korábbra terveztem ezt a mai posztot, de valahogy mindig akadt fontosabb és aktuálisabb téma. Fagyi árnyalatokban pompázó delica gyöngyökből készítettem, hiszen a mai, meglehetősen nyárias napon nektek is jár egy kis felfrissülés!

0
Tovább

Szíves karkötő

Egy karkötő szívekkel a Valentin-napra való hangolódás jegyében...

0
Tovább

Puzzle karkötő - Peyote az alapoktól 3.

A peyote sorozat harmadik részben a "gyorspeyote-ot" szeretném megmutatni, a páros peyote gyorsított verzióját.

0
Tovább

Egyenlő szárú háromszögek, nem csak kockafejeknek! Peyote az alapoktól 2.

A páratlan peyote-os pávás karkötő után itt a páros peyote bemutatása is!

0
Tovább

Más tollával...? Peyote az alapoktól 1.

Azt mondják, könnyű más tollával ékeskedni, hogy ez mennyire igaz? Remélem, hogy nagyon, mert az egyik kedvenc mintámat osztom most meg veletek, leljétek örömötöket mind elkészítésében, mind viselésében, ékeskedjetek!

0
Tovább

Jeges trüffelgolyók

Ma leesett az első hó. Jobbnak láttam bentről csodálni az eseményt, tekintve, hogy a hóesés elég markáns széllel párosult. Az ablak mellé telepedtem le, innen jól láttam a gyöngyöket és a havazást is. Azt a célt tűztem ki mára, hogy kezdjek valamit ezzel a két szem csokibarna körbegyöngyözött golyóval.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek