Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tavaszi zsongás: papírdíszek gyereknek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A tavaszt ünnepelvén a mai alkalommal az évszakhoz kapcsolódó papírdíszeket mutatunk nektek!

pritt tavasz papírdísz hajtogatás vágás ragasztás

0
Tovább

Játékok tojástartóból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai ötletcsokorban tojástartóból készíthető játékokat mutatunk.

dekoráció festés ragasztás recycle tojástartó újrahasznosítás pritt

0
Tovább

Aligátor papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma aligátort készítünk papírból!

0
Tovább

Játékok szünidőre: hinta-palinta egy cipősdobozban

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ez mai a projekt gyermekkorom egyik kedvelt meséjét juttatta eszembe (Iskola a faliszekrényben), amelyben a nagypapa a kisunokájának papírdarabokból, régi üvegcsékből, gyufásskatulyából és más holmikból apró iskolát épít a faliszekrényben. Borongósabb időben mi is készíthetünk csodajó játékokat akár egy egyszerű cipősdobozból is!

0
Tovább

Zseniális papírdíszek papírkörökből

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma zseniális egyszerűen elkészítehető papírdíszekhez mutatunk ötleteket!

0
Tovább

Csináljunk szivárványt otthonra!

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a tavaszi ötletgyűjteményt bővítjük egy újabb taggal, hiszen melyik kisegyermek ne szeretné a szivárványt?

0
Tovább

Papírdekorációk halloweenre

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal könnyen elkészíthető vidám papírdekorációkat mutatunk halloween alkalmából!

111.jpg

0
Tovább

3 legjobb kreatív őszi ötlet gyermekeknek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai bejegyzésünkben a mi három kedvenc őszi ötletünket mutatjuk be!

8.jpg

0
Tovább

Mókás legyezők gyerkőcöknek

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai bejegyzésben tekintettel a nyári forróságra, olyan ötletetek mutatunk, amelyeket nem csak elkészíteni lesz öröm, hanem utána használni is!

PicMonkey Collage_2.jpg

0
Tovább

Mit csináljuk spatulából?

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai bejegyzésben már a nyári szünidőre készülődünk, összegyűjtöttünk néhány remek spatulás ötletet!

111.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek