Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai bejegyzésben már a nyári szünidőre készülődünk, összegyűjtöttünk néhány remek spatulás ötletet!

111.jpg

A spatula népszerű kézműves alapanyag. Nyáron akár gyűjthetjük is (jégkrémpálcikák formájában), de hobbiüzletekben is olcsón beszerezhető akár nagyobb mennyiségben. 

Készíthetünk belőle vidám képkeretet, amelyekbe a nyári emlékeket idéző fotók is kerülhetnek. Tetszés szerinti formákat alakíthatunk ki (házikó), akár festhetünk is rá, vagy egyéb díszekkel is feldobhatjuk (kagylók, csigák).

Remek elfoglaltság kirakós játékot készíteni spatulából. A kirakós képeit temperával a gyermek is megfestheti (a festés ideje alatt a spatulákat alulról ragasztószalaggal rögzítsük szorosan egymáshoz).

35.jpg

71.jpg

Képkeretekből készülhetnek egyszerűbb jellegűek is, egy kis díszítéssel viszont nagyszerűen feldobhatjuk!

26.jpg

Dísztárgyakat, faliképeket is bátran tervezhetünk, szalvétatechnikával is dekorálhatjuk a felületet.

118.jpg

Egy vidám bábszínház a kedvenc mesefigurákkal vagy egyedi tervezésű mesehősökkel? 

5.jpg

9.jpg

Konzervdobozból újrahasznosított ültetőedény vagy kaspó köré is ideális, hiszen rendkívül egyedi külsőt kölcsönöz, olcsó, természetes hatású, és tetszés szerint tovább is díszíthető (festhető, pácolható).

8.jpg

42.jpg

Forrás: krokotak

Kellemes időtöltést kíván a Pritt Kreatív Klub!

További kézműves ötleteket találtok a pritt.hu-n!