Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai bejegyzésünkben a mi három kedvenc őszi ötletünket mutatjuk be!

8.jpg

1. Legyezős falével

Óvodások segítséggel, kisiskolások már önállóan is elkészíthetik ezeket a színes papírleveleket. Csoportszobák, tantermek dekorálásához is remek, látványos és olcsó alapanyag.

8.jpg

2_2.jpg

3_2.jpg

Forrás és további képek: INNEN

2. Gesztenyehernyó

Bár nem könnyű lyukat fúrni a gesztenyére, de bizony megéri a fáradságot. Két jókora maréknyi termésből készíthetünk ilyen mókás hernyócskát. 

14.jpg

A fúráshoz dugóhúzót vagy vékonyabb csavarhúzót is használhatunk, a többi pedig már a gyermekek dolga!

24.jpg

34.jpg

Forrás: INNEN

3. Tépkedjük, ragasszunk!

Tépkedős, ragasztós játékot már a legkisebbekkel is játszhatunk, ügyesen és lelkesen boldogulnak a feladattal.

411.jpg

DSCN8401_zpsf64c8d53.jpg

Forrás: INNEN

Kellemes időtöltést kíván a Pritt Kreatív Klub!

További kézműves ötleteket találtok a pritt.hu-n!

KREATÍV PÁLYÁZATUNK!

Pritt Kreatív Klub és a Színes Ötletek pályázata neked szól, ha szereted az állatokat, és ha szerinted is fontos közös környezetünk védelme, most itt az alkalom, hogy megmutasd tehetséged. Készítsd el kedvenc állatod újrahasznosítható anyagokból, két- vagy háromdimenziós pályamű formájában, ragasztásos technikával, küldd el nekünk, és nyerj értékes ajándékokat a pályázat szervezőinek felajánlásában! Felhasználható anyagok: Színes papír, bármilyen újrahasznosítható anyag (tej- és üdítőitalos dobozok, kartonok, műanyag fóliák, buborékfólia, hungarocell, cipősdoboz, stb.) Légy kreatív, a lehetőségeknek csak a fantáziád szab határt! Fontos, hogy a pályaművek ragasztásos technikával készüljenek!

Beküldés módja: Készíts három fényképet a pályaművedről: egyet készítés közben, egyet magáról az alkotásról, egyet pedig úgy, hogy te is rajta vagy az elkészült műveddel, és küldd el a fotókat a prittpalyazat@cserkiado.hu e-mail címre! A részletes pályázati kiírást a Pritt Kreatív Klub Facebook oldalán találjátok meg!