Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bámulatos ötletek zsalukőből

A zsalukő alapvetően természetesen építési alapanyag, de legtöbb esetben megmarad néhány darab, amelyeket aztán a szárnyaló kreatív fantázia bizony remekül felhasznál. Szögletes formája alapján kellemes, modern darabok létrehozásáért kiált, mutatok most néhány ihletadó ötletet.

kert zsalukő DIY

0
Tovább

Fessünk családfát!

Korábban már készítettem nektek összeállításokat falra festett családfákról. Az ötlet fantasztikus, az alapja, hogy a jelenkori és a régi családi fotókat, képeket egy falra festett fán rendezzük el igényeink, ízlésünk szerint.

0
Tovább

Színpompás horgolt sál

Mára egy gyönyörűséges, színpompás sál elkészítési útmutatóját hoztam nektek. Ezt a sálat bátran ajánlom kezdőknek is, mert ez elkészítése roppant egyszerű, s bár kissé monoton, a végeredményért mindenképpen megéri!

0
Tovább

Tudom, milyen sálat fogsz kötni idén télen!

Finom, puha, meleg, csajos, dekoratív, és a leejtett szemek technikáját is begyakorolhatod rajta. Kell ennél több? Ha a válaszod nem, akkor kösd meg Te is az Annás által tervezett Curly sálat.

0
Tovább

Kössünk tű nélkül egyszerűen

Ehhez a technikához nincs szükség kötőtűkre, csupán egy kartondobozra (pl. kiürült zsepitartó doboz) és fonalra. A technika igazából ugyanaz, mint a gyermekkorunkból jól ismert szarvacskázás/körmöcskézés esetében, csak itt kicsit nagyobb méretben történik minden. Elsősorban sálak kötéséhez ajánlott módszer!

Untitled-1.jpg

0
Tovább

Kötött kiegészítők – a sor nem a sapkával zárul!

Reméljük, első cikkünk kapcsán kedvet kaptál a sapkakötéshez, Schachenmayr logó.jpgmost, hogy már a nappalok is egyre hidegebbé válnak, s visszavonhatatlanul közelednek a téli napok. A Schachenmayr original kötőfonalak segítségével sok-sok színt és derűt csempészhetsz az említett napokon túl a ruhatáradba is.

Bravo Big Color körsál fotó.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek