Finom, puha, meleg, csajos, dekoratív, és a leejtett szemek technikáját is begyakorolhatod rajta. Kell ennél több? Ha a válaszod nem, akkor kösd meg Te is az Annás által tervezett Curly sálat.

A Curly sál amilyen bohókás, olyan sokoldalú is. Szende pasztelből, ártatlan fehérből, vad pirosból, vidám sárgából vagy épp a szivárvány színeiben pompázó színátmenetes fonalból megkötve más-más hatást ad, de a fonal vastagságával is játszhatsz. A leckében szereplő utasításokat kedved szerinti ismétlés számmal követheted el, így vastagabb fonalat és kevesebb ismétlést alkalmazva egy csupa fodor sálat kaphatsz, vékonyabb fonalat kombinálva több ismétléssel pedig egy visszafogottabb, nőiesen klasszikus, enyhén fodros nyakbavalót.

Gyorsan, akár egy hétvége alatt is elkészíthető, ajándéknak is tökéletes, még ha az utolsó pillanatban jut csak eszünkbe akkor is.

Gyöngyökkel is feldobhatjuk, így igazán különleges ajándékot köthetünk.

 

Ha még sosem volt kötőtű a kezedben, de szeretnéd egy Curly sállal meglepni valamely vagy több szerettedet karácsonyra, akkor sincs még késő, a Barka Kötősuli leckéi alapján, vagy folyamatosan induló kezdő tanfolyamainkon elsajátíthatod a kötés alapjait, a leejtett szemek technikáját, és a fa alá saját kézzel kötött sálat tehetsz.