Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvéti tojások filcanyagból

Egy bő hónapunk van húsvétig, úgyhogy épp itt az ideje a kreatív felkészülésnek. Én nagyon szeretem a húsvéti készülődést, főleg mert összekapcsolódik a tavaszvárással, ilyenkor annyi színt, anyagot, tömény életet lehet vinni a kreatív alkotótevékenységbe. A mai alkalommal bűbájos filcdíszeket mutatok nektek.

húsvét filcanyag filcdísz húsvéti dísz húsvéti tojás

0
Tovább

Játékok tojástartóból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai ötletcsokorban tojástartóból készíthető játékokat mutatunk.

dekoráció festés ragasztás recycle tojástartó újrahasznosítás pritt

0
Tovább

Tojásfestés lakkfilccel

Ma a tojásdíszítés egy nem éppen hagyományos, ám igazán látványos módját szeretném megmutatni nektek.

húsvét tojásfestés tojásdíszítés

0
Tovább

Minyonos tojások

Az elmúlt év egyik nagy mozisikere a Minions (Minyonok) volt. Taroltak tökfaragás idején is, és tarolnak most, a tojásfestős ötletek terén is. Egy egyszerű ötletet mutatok most a vidám minyonok festéséhez.

húsvét tojásfestés minions

0
Tovább

Hagyományörző tojásdísztítési technikák

Évről évre igyekszem bemutatni nektek a hagyományos tojásfestés termékeny, változatos és szemet gyönyörködtető világát, a természetes festőlevektől kezdve a különböző tájegységeken átívelő szimbólumkincsekig és díszítési technikákig.

húsvét tojásfestés tojásdíszítés hagyományőrzés hagyományos tojásfestés íróka írókázás viaszolt tojás berzselés berzselt tojás gyimes osztókör tojásírás metszett tojás áttört tojás tojásfaragás

0
Tovább

Jégvarázs tojások

A kislányok egyik nagy kedvencének, a Jégvarázsnak a köntösébe bújtatott húsvéti tojásokat hoztam mára. A fiúk se csüggedjenek, holnapra nekik hozok egy vidám ötletet!

húsvét tojásfestés

0
Tovább

Tojásfestés hangulatjelekkel

Ti is pontosan tudjátok, mennyire szeretem a hagyományos tojásfestést, a természetes festőlevelek és a népi motívumokat, hiszen az évek során rengeteget publikáltam a témában. Emellett persze a könnyedebb témákra is ugyanúgy fogékony vagyok, ezen tojások láttán pedig azonnal jobb kedvre is derültem.

húsvét tojásfestés

0
Tovább

Tojásfestés gyerekekkel

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A közelgő húsvét kapcsán nem is lehetne más témánk, mint a tojásfestés!húsvét tojásfestés pritt

0
Tovább

Minták és ötletek tojásfestéshez

Ebbe a blogbejegyzésbe összeszedtem nektek egy rakás tojásfestős ötletet, hogy egy helyre gyűjtve is megtaláljátok. Az elmúlt években jobbára a hagyományos tojásfestési technikákkal foglalkoztam, idén viszont egy kicsit modernebb mintákat is hoztam. Válogassatok kedvetekre!

húsvét tojásfestés

0
Tovább

Kreatív ötletek tojástartóból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A tojástartó egy nagyon sokoldalúan felhasználható, minden háztartásban megtalálható alapanyag. Nem is hinnétek, mennyi kreatív ötletet megvalósíthattok a felhasználásával. Ma ehhez mutatunk ötleteket.

0
Tovább

Kreatív ötletek kindertojásból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal a kindertojás műanyag részének kreatív felhasználásához mutatunk néhány fantasztikus ötletet! Látni fogjátok, hogy a kis sárga kelyheket bizony érdemes gyűjtögetni, mert nagyszerű játékok és látványos díszek alapanyagául szolgál.

Csibekoszorú

Corona decorativa con huevos Kinder / vía Un Mundo de Manualidades

0
Tovább

Kincset rejtő varázstojások

Egy igazán különleges ötletet tartogattam a húsvéti készülődés hajrájába, olyat, amellyel minden gyerkőcöt leveszünk a lábáról. Nézzük is, hogyan készül!

0
Tovább

Húsvéti bloggerparti

A mai alkalommal egy különleges, és reményeim szerint hagyományt teremtő válogatásra invitállak benneteket. Nyolc hazai blogíró barátommal összefogtunk, és a közelgő húsvét apropóján készítettünk nektek egy válogatást munkáinkból, írásainkból. Remélem, sok-sok inspirációt, ötletet találtok nálunk, partizzatok hát velünk!

1. A Masni Dekoráció egyik háziasszonya, Dia egy igazán kreatív ötlettel rukkolt elő, az általa is kedvelt táblafestéket ezúttal függeszthető tojásokra kente. Kisgyermekeseknek kihagyhatatlan!

Részletes leírás ITT

2. BorsaBox Orsi egy hangulatos, vidám ajtódísszel szállt be a buliba. Posztjában a megmaradt anyagok felhasználására is kaptok tippeket.

Részletes leírás ITT

3. Brigi, a Scrapbook.hu háziasszonya egy káprázatos, sokféle technikát felvonultató képeslap elkészítésébe avat be minket. Ha egy igazán egyedi stílusú képeslappal lepnétek szeretteiteket, szívből ajánlom ezt a posztot.

Részletes leírás ITT

4. Eni, a Kreatív kert - Kreatív otthon tulajdonosa a hagyományőrzésre fektette a hangsúlyt, számomra sem múlhat el húsvét klasszikus, berzselt tojások nélkül. Enikő workshopjain a sokféle díszítési stílust is elsajátíthattok.

Részletes leírás ITT

5. Én, azaz a Színes Ötletek blog kaptam az ötös sorszámot a képen, bejegyzésemből megismerkedhettek számos tojásfestési és -díszítési technikával, legyen akár hagyományos, vagy modern stílusú, itt megtaláljátok a kedvetekre való díszítési stílust.

Részletes leírás ITT

6. A Vintage Bazaar.hu háza tájáról üde, friss színekben pompázó fagolyók érkeztek, amelyek merített festési technikával nyerték el külsejüket. A különböző méretű golyók a későbbiekben számtalan dekorációhoz felhasználhatók, ne hagyjátok ki.

Részletes leírás ITT

7. Judit, a Czippel Art műhelyéből gyönyörű, dekoratív tojásokat hozott, a repesztést, festést, gélpasztás díszítést is magába foglaló technika végeredménye szemet gyönyörködtető. Judit is rendszeresen szervez workshopokat, ha kedvet kaptatok, érdemes ellátogatni hozzá is.

Részletes leírás ITT

8. Gabi, a Re-Kreatív Kézműves Műhelyből egy olyan papírvirággal kápráztat el bennünket, amelyet a tavasz/húsvét elmúltával is elkészíthetünk, hiszen sokféle alkalomra bevethető. Gabinál online foglalkozások keretében is sajátíthattok el különféle kreatív technikákat.

Részletes leírás ITT

9. Bianca, a Bluer Design tulajdonosa egy pihe-puha barkavirágzatos koszorút hozott nekünk, türelmet igénylő alkotás, de minden perce megéri. Workshop (bútorfestés, és ugye a híres tortatálak) Biánál is van, immáron saját műhelyében várja érdeklődőket. 

Részletes leírás ITT

0
Tovább

Lélegzetelállító húsvéti tojás quilling technikával

Most találtam rá erre a lélegzetelállító húsvéti tojásra. Quilling technikával készült, aprólékos, finom, türelmet igénylő alkotás, tehát nem egy pár perc alatt összedobható dekoráció, de aki rászánja az időt, nem fogja bánni.

0
Tovább

Húsvéti tojásdíszítések - 25 kreatív minta

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ugyan húsvétig még egy kerek hónap van hátra, de a kreatív alkotók ilyenkor már hozzáfognak az előkészületeknek, hogy az ünnepi időszakra minden elkészüljön. Ennek megfelelően elkészítettünk egy bőséges válogatást kreatív húsvéti tojásdíszítések készítéséhez.

0
Tovább

Kreatív ötletek tojástartóból

A tojástartó az egyik legsokoldalúbban újrahasznosítható alapanyag a kézművesek körében. Készítettünk márképkeretet,vidám gyerekjátékokat, húsvéti pipiket, Valentin-napi szívet, tojástartó kakast cikláment, virágcsokrot és még világító füzért is. Most egy tavaszi összeállítással készültem nektek!

0
Tovább

A tojáshéjas mozaik és a szalvétatechnika találkozása

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma egy különleges és nagyon látványos ötletet mutatunk, amely két technika, a tojáshéjas mozaik és a dekupázsolás ötvözéséből született.

0
Tovább

Meglepetéstojások papírmaséból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a húsvéti készülődés jegyében egy házilag készíthető meglepetéstojást mutatunk be, amelybe apró húsvéti ajándékokat csempészhetünk csemetéinknek.

papier-mache easter eggs

0
Tovább

Körbehorgolt kindertojások

A legtöbb kisgyermekes családban elég rövid időn belül összegyűlik nem is olyan kis mennyiségű kindertojásos műanyagbelső. Én mindig félreteszem, mondván, egyszer jó lesz még kreatívkodni belőlük valamit. Ma erre mutatok egy remek ötletet horgolni tudó olvasóimnak.

0
Tovább

Ötletek és minták tojásfestéshez a hagyományostól a modernig

A húsvét közeledtével egyre többen kerestek nálam tojásfestős ötleteket, legyen szó hagyományos vagy éppen modern mintákról. Az évek során már több bejegyzés is született itt a blogon e téma köré, de olyan igazi, átfogó nagy bejegyzést még írtam. Mivel amúgy is szeretek ilyen nagy gyűjteményeket készíteni, mert így minden egy helyen megtalálható, így nincs más hátra, mint hogy belekezdjek. Remélem, sokatok hasznára válik!

482171_512522722123578_892174324_n.jpg

0
Tovább

Tojáshéjas mozaik gyerekeknek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy különleges technikát mutatunk be, a mozaikozást tojáshéjjal.

0
Tovább

Húsvéti shabby chic

Kopott, repedezett, foltos, ugyanakkor elegáns, romantikus, ízléses, ez a shabby chic. A fehér, bézs, ekrü színeket felsorakoztató stílus manapság igen közkedvelt a lakberendezésben, ami a kreatív hobbi szerelmeseinek is kiváló terep arra, hogy lakásukat saját kezűleg öregített bútorokkal, kiegészítőkkel szépítsék.

0
Tovább

Húsvéti dekoráció vintage hangulatban

Néhány jól megválogatott színnel, egy-egy ügyes technikával, egyszerű alapanygokból is hangulatos és egyedi dekorációt készíthetünk a húsvéti ünnep időszakára.

0
Tovább

Angry Birds tojások

Ma nem egy klasszikus tojásfestési technikát fogok mutatni, de nagy sikere lesz, pláne a gyerkőcök körében.

0
Tovább

Virágcsokor tojástartóból

A tojástartó az egyik legsokoldalúbban újrahasznosítható alapanyag a kézművesek körében. Készítettünk már képkeretet,vidám gyerekjátékokat, húsvéti pipiket, Valentin-napi szívet, tojástartó kakast cikláment és még világító füzért is. Ezúttal egy igazi tavaszi virágcsokor elkészítését mutatom meg!

0
Tovább
«
12

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek