Többször olvastam már erről a "járólap lefestére" témáról érintőlegesen, és foglalkoztat is a kérdés, sőt ti is sokszor érdeklődtetek felőle, de eddig nem találtam ennyire jól összeszedett, átfogó és hasznosítható leírást, mint most. 

Járólap vagy csempe átfestésébe akkor érdemes belevágni, ha egy burkolatcserét nem tudunk (vagy egyszerűen nem is akarunk) finaszírozni, viszont szeretnénk az életterünknek és az elképzeléseinknek megfelelőbb színárnyalatra váltani, illetve akkor ha elegendő lendülettel, bátorsággal és kreativitással rendelkezünk a művelet kivitelezéséhez. Érdemes kisebb ráfordítást igénylő helyiségnél kezdeni (pl. mellékhelyiség) a munkálatot.   

BorsaBox Orsi elég bátor volt, hogy belevágjon, és az egész folyamatról részletesen beszámoljon nekünk. Az illemhelyiség lett a kiszemelt célpont, amelynek mediterrán árnyalai egyéltalán nem illettek bele az izlésvilágukba.

A két rétegnyi hídképző alapozóréteg felvitele után nyerte el végleges, fehér színét egy vízbázisú fedőfesték révén. Biztos, ami biztos egy zárólakkot is kapott a felület. További részletek ITT.

Az egész folyamatról és a felhasznált anyagokról is megtaláltok minden információt a BorsaBox blogon.

Fotók, forrás: BorsaBox

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.