Különleges és rendkívül látványos ez az ötlet, de tény, hogy meglehetősen nagy az anyagigénye. Aki viszont sokat kézimunkázik, köt, horgol, annak sok-sok maradék fonala lehet, ami erre a célra épp tökéletes lesz!

pompom-rug.jpg

Alapanyagok:

  • Fonalmaradékok vegyes színekben
  • Merev kanava vagy subázó alap
  • Horgolótű

Az elkészítés időt és türelmet igényel, kézügyességet kevésbe, így bátran próbálkozhat vele bárki.  

pompom-rug-collage.jpg

A pompon rögzítésénél legalább két lyukat hagyjatok üresen. Érdemes az anyag közepén kezdeni a rögzítést, onnan haladva kifelé. A pomponok viszonylag szorosan kerüljenek egymás mellé a kellően tömött hatás érdekében. Az kanava szélét a munka végén be kell szegni.

A pomponkészítés egyik legegyszerűbb módja:

Az ötlet forrása: casa.abril.com.br 

Szavazz rám a Goldenblogon!

Idén is elindult a Goldenblog szavazás, és ahogy eddig minden évben, idén is részt veszek rajta. Kérlek titeket kedves olvasóim, ha érdemesnek találtok, szavazzatok rám! Minden szavazatért és megosztásért hálás vagyok! 

A szavazáshoz ide kattints: ÉLETMÓD KATEGÓRIA --> szines otletek
Ja, a szavazáshoz Facebook tagság szükséges, de nyugi, a Goldenblog normális oldal, nem fog a nevedben spam-elni, üzeneteket írni!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhezhogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.