Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zöldségesládák a lakberendezésben

Közel egy éve írtam egy ehhez hasonló, ládás posztot, amely bizony nagy sikernek örvendett. Azóta is gyűjtöm a hasonló ötleteket e témában, mára össze is gyűlt egy nagy csokornyi, így hát meg is osztom veletek!

lakberendezés láda zöldséges láda újrahasznosítás

0
Tovább

Szívet melengető őszi otthondíszek

Most már javában hullanak a fákról a levelek, leveti őszi ruháját a természet. Sárguló bogyók, zizzenő levelek, termések keresztezik utunkat sétáink során. Inspirálódva, feltöltekezve a természet szépségeivel, csempésszünk otthonunkba is késő őszies, melengető hangulatot.

ősz lakásdekor lakberendezés

0
Tovább

Ötletek Ikea Kallax bútorhoz

Az Ikea egyik legnépszerűbb sorozata, a Kallax (elődje, a picit más méretű Expedit szintén nagy népszerűségnek örvendett) a végtelen egyszerűségéről a és meglehetős szögletességéről könnyen megjegyezhető. Sokan számára érthetetlen is, mitől ennyire népszerű eme túlontúl egyszerű bútorsorozat. Pedig a felhasználhatóság, és a továbbgondolhatóság szempontjától igazi kincsesbánya, meghozzá elérhető áron.

kallax ikea ikea hacks expedit

0
Tovább

Őszváró sünikék

Hűvösebbre fordult az idő, s bár a természet még viseli dús nyári ruháját, bizony itt kopogtat a küszöbön az ősz. Nekem ez a kedvenc évszakom, nem tudok betelni a színeivel, illatával, múló, fakuló szépségével. Egy picit már hangolódhatunk az őszi dekorációkra, és készíthetünk ilyen bájos kis tobozsünikéket.

ősz DIY csináld magad lakberendezés dekoráció sün Süni

0
Tovább

Hobbibeton dekorációk

A hobbibeton, mint kreatív alapanyag, nem új keletű, néhány éve robbant be a szaküzletek polcaira. Meglehetősen egyszerű vele dolgozni (tulajdonképpen csak vízzel kell elkeverni, a sablon kiválasztására és előkészítésére kell csak némi időt szánni), nekem pedig kifejezetten tetszik az az egyszerű, letisztult megjelenés és ipari jelleg, amit a lakberendezésben képvisel.

hobbibeton beton betonöntés lakberendezés

0
Tovább

Bútorok zöldségesládákból

A zöldséges és gyümölcsös ládák igen népszerű kiegészítők a lakberendezésben. Ha sikerül néhány masszív darabra szert tennünk, érdemes kicsinosítani, otthonunk egyedi darabjaként kezdhet új életet.

láda lakberendezés újrahasznosítás bútorátalakítás

0
Tovább

Ötletek régi hordókból

Az újrahasznosítás, az újrafelhasználás visszatérő téma a blogon, rengeteg témában olvashattok már ide vonatkozó hasznos tippeket és ötleteket. Egy hordó, amelyet már rendeltetésének megfelelően nem tudunk/akarunk használni, még számos területen bizonyulhat kiváló alapanyagnak. Nézzük csak:

Virágtartó

újrahasznosítás csináld magad bútor lakberendezési ötletek hordó

1
Tovább

Ötletek régi varrógépállványból

Divatját éli a régi, nosztalgikus hangulatú tárgyak újraélesztése a lakberendezésben. Néhány jól megválaszott darab tökéletes kiegészítője lehet egy modernebb formavilágú otthonnak is, a vidékies, a rusztikus és a mediterrán otthonokban is egyaránt méltó helyre lelnek ezek a tárgyak. A varrógépállványok tökéletes példák erre, egy kis okossággal pedig funkciót kaphatnak, nézzétek csak:

varrógépállvány lakberendezés

1
Tovább

Csupa kreatív ötlet faalapanyagból

Fából vaskarikát? Ha nem is pont azt, de számtalan kreatív szemléletű, újragondolt, olykor meglepő használati tárgyat mutatok nektek, s közös bennük, hogy mind-mind fából vannak.

fa lakberendezés DIY csináld magad

0
Tovább

40 szuper ötlet Kallax bútorból

Az Ikea egyik legnépszerűbb sorozata, a Kallax (elődje, a picit más méretű Expedit szintén nagy népszerűségnek örvendett) a végtelen egyszerűségéről a és meglehetős szögletességéről könnyen megjegyezhető. Sokan számára érthetetlen is, mitől ennyire népszerű eme túlontúl egyszerű bútorsorozat. Pedig a felhasználhatóság, és a továbbgondolhatóság szempontjától igazi kincsesbánya, meghozzá elérhető áron.

ikea kallax expedit ikea hack lakberendezés bútortuning

0
Tovább

Ládázzunk!

A zöldséges és gyümölcsös ládák igen népszerű kiegészítők a lakberendezésben. Ha sikerül néhány masszív darabra szert tennünk, érdemes kicsinosítani, otthonunk egyedi darabjaként kezdhet új életet.

lakberendezés láda zöldséges láda

1
Tovább

15+1 zseniális lakberendezési ötlet fából 

Fa, fa, fa... Az otthonomban központi szerepet kapnak a fa berendezési tárgyak. Ódon, kopottas, vagy épp tükörsimára csiszolt felületű, sok minden megtalálta már a helyét a ház különböző pontjain. Lécek, deszkák, ágak, farönkök, mind-mind jól hasznosítható alapanyagok, mint ahogyan egy-egy natúr fabútorból is csodákat hozhatunk ki.

fa lakberendezés DIY csináld magad

0
Tovább

Pillangós óra

Az idő múlandódágát, megfoghatatlanságát is szimbolizálja ez a nagyon kreatív megközelítésben dekorált, amúgy eredetileg teljesen szimpla falióra. Nézzétek meg, hogyan készül!

0
Tovább

Kreatív ötletek plüssfigurák tárolásához

Gyermekeink szobájában idővel bizony áthevetik a hatalmat a plüssfigurák. Rengeteget mi is ajándékba kaptunk, de persze sok darabot a gyermek könyörgött ki, és egyre csak gyűlnek. Egy-egy szűk polcra, hálós tárolóba bezsúfolás helyett kreatív ötletkeben is gondolkodhatunk.

20+ Creative DIY Ways to Organize and Store Stuffed Animal Toys

0
Tovább

Levendulás színspiráció

Közel egy hónappal ezelőtt írtam egy hosszú-hosszú bejegyzést a levenduláról. Összeszedtem rengeteg kreatív ötletet, hasznos információt, és gondolatébresztő fotót. A levendulaszüret mostanra véget ért, a csokrokat felhasználtuk, zsábka töltöttük, koszorút fontunk, vagy épp a gasztronómia terültén hasznosítottuk. Egyetlen dolgot, nevezetesen a pompás színét, és az abban rejlő lehetőségeket azonban még nem jártuk körbe alaposan. Ma erről lesz szó!

0
Tovább

Ötletek dolgozósarok kialakításához

A kreatív tevékenységek, kézműves elfoglaltságok akár hobbiként, akár hivatásként inspiráló, áttekinthető, kényelmes helyet igényelnek. Olyat ahol minden szükséges eszköz és alapanyag szem előtt, illetve kéznél van, ahol elengendő terünk van a munkálkodáshoz, amely áttekinthető és rendezett, de egyúttal inspiráló, kellemes élettér is. Ezek kialakításához hoztam ma néhány gondolatébresztő, motiváló ötletet.

Crafts

0
Tovább

Otthonszépítő ötletek: rendezd a fotóidat különleges módon! 

Nem is oly régen mutattam már néhány szuper ötletet ebben a témában (kattints ide, ha megnéznéd), most pedig elhoztam a folytatást. Íme még néhány igazán egyedülálló ötlet otthonunk szépítéséhez.

family photos gallery wall ideas

0
Tovább

Bútorok kábeldobból

Régi vágyam egy kábeldobból újraálmodott asztalka elkészítése, s így a jóidő közeledtével ismét terítéken van nálam a téma. Rengeteg lehetőség, ötlet kínálkozik, egy ilyen bútor megvalósításához gyűjtögettem ma inspiráló ötleteket.

0
Tovább

Mesebeli otthon egy régi iskolabuszban

Nemrégiben bejárta az internetet ez a tényleg csodálnivaló projekt: a tulajdonosok szemet gyönyörkedtető miniotthont alakítottak ki egy régi iskolabuszban. Egyedi, stílusos belsőépitészeti megoldások jellemzik a melegséget sugárzó, barátságos kis otthont, gyertek, pillantsuk be ebbe az egyedülálló kis csodába:

0
Tovább

10+1 ötlet PVC-cső hasznosítására az otthonunkban

Lakásfelújítás, építkezés során gyakran marad vissza néhány különböző méretű PVC-csődarabka, de egyébként is azt tapasztalom, hogy valamiért a sufnik állandó tartozéka. Nálunk is kallódik néhány méternyi, bár fogalmam sincs mikor kerültek ide, és miért. Mindenesetre jó ötlet a lakberendezésben is felhasználni, mutatom is, mi mindenre lehet jó!

1. Evőeszköztartóként vagy virágtartóként remekül hasznosítható!

0
Tovább

15 szuper ötlet fotók elhelyezéséhez

Kedvenc fotóinkat sokféleképpen elhelyezhetjük az otthonunkban. Nem csupán egy szimpla keretben a falra vagy a komódra téve, hanem sokkal kreatívabb, látványosabb módon is. Erre mutatok ma ötleteket!

Elsőként rögtön az egyik kedvencem, a régi ajtóból lett képtartó:

0
Tovább

Falburkolás raklappal

A raklapok lakberendezésben történő felhasználása soha ki nem apadó forrás. Számos ötletet mutattam már be nektek, hogy kis költégvetéssel mi minden varázsolható belőlük.

0
Tovább

Paradicsomi hangulat egy panelerkélyen

A panelkerkélyek nem az esztétikumukról, a látványos megoldásaikról vagy éppen a kényelmükről híresek. Szerintem a legtöbben szűkös, sok esetben kacatokkal telezsúfolt, csúnyácska, egyenüveggel fedett aprócska helyként gondolunk rájuk, persze nem véletlenül. Hiszen általában ilyenek. De ki ne szeretne mégis egy üde kis szigetet helyette, ahol napközben limonádét, este finom bort szürcsölgetve gyönyörködhet az őt körülvevő kis paradicsomi idillben? Vajon lehetséges egyáltalán? Judit szerint nincs lehetetlen, nézzétek csak!

0
Tovább

Dolgozószoba a szekrényben

Ti, akik olvassátok a blogomat, hozzám hasonlóan talán rendelkeztek egy kis sarokkal (jó esetben szobával), ahol teret engedhettek a barkácsolásnak, hobbizásnak, varrásnak, azaz a kézügyeskedésnek. Ha elég bátrak vagytok, és nem riadtok vissza egy pár napos barkácsolástól, akkor vágjatok bele!

557078_480948595280991_127800917_n.jpg

0
Tovább

Faágak az otthonunkban - ágas-bogas lakberendezési ötletek

A kisebb nagyobb faágak, faszeletek melegséget kölcsönözhetnek otthonunk egy-egy szegletébe, egy kicsit közelebb hozzák a természetet. Érdemes kísérletezni, hiszen nem csupán a rusztikus stílus rajongói élhetik ki lakberendezési vágyaikat a faágakkal, egyszerű, puritán és még ráadásul nagyon hasznos kiegészítőket is készíthetünk saját kezűleg. Gyertek, böngésszetek a rengeteg ötlet között!

PicMonkey Collage.jpg

0
Tovább
«
12

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek