Ha nincs is kertünk, vagy éppen csak picurka méretű, olykor jól esik kicsit álmodozni, inspirálódni, képzeletben elutazni csodás helyek felé. Arra gondoltam, folytassuk ezt a hetet egy csokornyi csodálatos álomkert világában.

kert

 

A jól megkomponált, kerttervezők által megálmodott, sokszor luxusba hajló csodakerteknek is van egyfajta bája, nekem öröm megcsodálni az ilyen fotókat is, de emellett is sokkal szívesebben kalandozok olyan kertekbe, ahol a égig ér a buja, zöld növénytenger, ahol bohém lámpások pislákolnak hanyagul  elrendezve, ahol itt-ott felüli a fejét a rozsda, ahol érezni egyfajta ódon, kopottas hangulatot, ahol egy kis mediterrán, vagy éppen skandináv életérzés lengedez, ahol semmi sem tökéletes, és épp ettől megismételhetetlen. Az én álomkertem tehát inkább rozsdás, mohás, kicsit málodozó, felületeiről pereg a festék, tele van zölddel, és madárcsicsergéssel, van benne kő és kavics, meg kovácsoltvas, persze kopott deszka, lámpások, sőt, akár kerti törpe is.

kert

kert

Forrás: creative ideas

kert

kert

kert

kert

kert

kert

kert

kert

kert

kert

kert

kert

kert

kert

kert

Forrás: pinterest

kert

kert

kert

kert

kert

kert

kert

kert

Forrás: pinterest

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.