Régóta töröm a fejem, milyen hétvégi rovatot indítsak a blogon. Ha körülnéztek kicsit ti is más portákon, általában hétvégi blogszemlékkel találkozhattok, ami tök jó ötlet, de mégsem akartam sokadik lenni ebben a sorban. Mostanra megszületett az ötlet: én egy kedvenc posztot választok a heti termésből, ezt mutatom meg nektek. 

Erre a hétre választott kedvencembe már hétfőn belefutottam, roppant aktuális téma, csinos nyári szandálkákat dekorálhattok Juditu segítségével!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy egész kevés kézügyességgel és fantáziával is alkothattok igazán stílusos lábbelit a hétköznapi szandikból. Nézzétek csak Juditu mit varázsolt rohangálós szandáljából:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Így nézett ki eredetileg, és a fentebbi képen már láthattátok milyen egyedi, stílusos darabbá lényegült át.

A részleteket itt találjátok!

A történet úgy kerek, ha elmesélem, az ötletet először a tévében láttam meg, utána olvastam csak el a neten, ugyanis Judit hétfő reggel a Mokka Habbal című műsor vendége volt, ahol két sztárvendég is belekóstolhatott a szandáldíszítés rejtelmeibe. A bátortalanabbak kedvéért itt a két videó (első rész, második rész) is az adásról, láthatjátok a végére mennyire belejöttek, sőt még a műsorvezető is kedvet kapott dekoráláshoz.