Köszöntelek a Színes Ötletek blogon kedves olvasóm, légy akár régi ismerősöm, akár új látogatóm. Itt, a post.r felületén én még teljesen újnak számítok, de 2010 novembere óta talán már találkoztunk párszor korábbi lakhelyemen, a blog.hu-n. Most jött el az ideje, hogy költözzek, s remélem, hogy a megszokott, remek kis közösségetek ezen a megújult felületen is követni fog a kreatív kalandokban.  Mert kaptam egy pompás, szép új felületet, de ezen kívül más nem fog változni. A régi tartalmak természetesen jönnek velem, itt is ugyanúgy megtaláltok majd mindent, amit a régi felületen esetleg már olvashattatok.

Akikkel pedig még nem találkoztam, azoknak szeretnék röviden bemutatkozni. A Színes Ötletek blog 2010 novemberében indult azzal a céllal, hogy felületén bemutassam a lehető legtöbb kreatív, kézműves technikát, gyakorlati tanáccsal segítsek az elsajátításukban, illetve, hogy minél több inspirációt nyújtsak ezen a területen.  Az évek során szépen összecsiszolódtam az olvasókkal, és egy igazán aktív kreatív közösséggé nőttük ki magunkat. Tavaly megkaptam az eddigi legnagyobb elismerést, amit kreatív blogger kívánhat, nekem ítélték oda a Legjobb tudásmegosztó blog díját a Goldenblog versenyén.  A mai napig zavarba ejt az elismerés, de persze rettenetesen büszke is vagyok rá, s napról napra igyekszem rászolgálni erre a címre.  Ezért nálam megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat és csináld magad (DIY) ötletek arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, és mindezt jó hangulatú közösség tagjaként. Mára már több mint 214.000 tagja van a facebook rajongótáborunknak, ami egy hihetetlen szám, és nekem arról árulkodik, hogy mekkora létjogosultsága van egy ilyen témákkal foglakozó blognak. Manapság a csináld magad (diy), a saját kezűleg készítés a mindennapokban is hangsúlyos, nem csak az unaloműzésről szól, jóval túlmutat azon. Hasznos, eská elkészíthető praktikus ötletekre sokan kíváncsiak, legyen szó akár lakberendezésről, vagy valamilyen kézműves technikáról.

Ha téged is érdekelnek a felsorolt témák, szeretettel köszöntelek közösségünkben!

Velem együtt a régi felületről megismert testvérblogjaim is költöznek, mostantól a kert és a kerti munkálatok mesterét, a Kapanyelet, és az otthoni barkácsolás, fúrás, faragás királyát, a Furdancsot is itt találjátok meg.

Kellemes szórakozást, hasznos időtöltést kívánok:

Eszter