Néhány nappal ezelőtt nagy lépésre szánta el magát a Barka Fonalbolt, ugyanis új helyre költözött, méghozzá nem is egyedül. Ugyanis mostantól a FAB Textil csodás alapanyagait és kellékeit személyesen is beszerezhetitek Budapesten.

 

A költözés utáni napokat látogattam meg őket. Mondhatom, maga a paradicsom. Méterhosszakban mérhető fonalválaszték, temérkedek szakirodalom, kellékek, eszközök, világos, kellemes, áttekinthető környzetetben. 

A megszokott, jól bejáratott tanfolyamokon mostantól még kellemesebb legkörben, napfényes, világos környezetben vehettek részt. Mitőbb,  végre a FAB Textil szevezésében is indulnak tanfolyamok (tárcát, táskát, neszesszert is készíthettek).

Mint írtam, szakirodalom és eszközök széles választéka is vár benneteket:

És a FAB Textiles rész, nézzétek az állványt, telis tele tárcakészítéshez szükséges alapanyagokkal.

Alapanyagok tárcák készítéséhez, egyszerűen képtelenség választani a sokféle forma és lehetőség között. Legszívesebben mindenből hazahoztam volna egyet.

Amíg pedig nézelődünk, a gyermekünk sem fog unatkozni:

Ajánlott bejegyzések:

A Barka Fonal szemszögéből ITT megnézhetitek, hogyan zajlik egy fonalbolt költözése.

A FAB Textil oldaláról is betekintést nyerhettek a nagy lépés körül zajló eseményekbe. ITT olvashattok erről.

Infó, kontakt:

Az üzlet elérhetősége: 1117 Budapest Fehérvári út 26-28.

Megközelítés: 4-es villamos, M4-es metró, Újbuda Központ megálló

Nyitva tartás: H-P: 10.00-18.00, Szo: 10.00-14.00

Telefon: +3630/599-1907

E-mail cím: hello@barkafonal.hu

Barka Fonal

Barka Facebook

FAB Textil Webshop

FAB Textil Blog

Végezetül pedig egy felhívást is közzétennék. Az új, lényegesen nagyobb helyen bár áru már van bőséggel, a falak bizony még üresek. Barkáék arra gondoltak, miért is ne a Ti munkáitok díszítsék a falakat? Épp ezért hozzatok vagy küldjetek mintájukban vagy anyagukban különleges kötés- vagy horgoláspróbákat, amiket bekeretezhetnek és kitehetnek a falra, hogy bemutathassák, mire képes egy vagy két tű, két kéz, némi fonal és egy kis fantázia. A próbák mérete 15x15 cm legyen. Öt különböző színű és különböző mintájú kötés- vagy horgoláspróbáért cserébe egy gombolyag nyári Barkasággal jutalmaznak benneteket. Személyenként max. 5 kötéspróbát tudnak elfogadni. A leadás határideje június 30. Azokat a négyzeteket, amik végül nem kerülnek ki a falakra, összedolgozzák takaróvá és felajánlják jótékony célra.

Hajrá!