Most találtam ezt a gyönyörűséget, nem is tudok ellenállni, meg kell osztanom veletek is. Gondolatébresztő, inspiráló formájú lett, és a színe is fantasztikus. Aki bútorfestésben, bútorátalakításban gondolkodik, azoknak biztosan jól jön ez az ötlet.

A székek formája önmagukban is fantasztikus, nekem nagyon tetszenek a lágy ívek, és így újragondolva is sikerült megőrizni az eredeti szépségét, méltóságát a két bútordarabnak. Érdekes az szürkéskék árnyalat, ahányszor csak rápillantok, egyre jobban tetszik. A kopottas külsőt sötét színű wax segítségével vagy visszacsiszolással is elérhetjük, én az utóbbi technikában nagyobb örömömet lelem. A lényeg talán pont az, hogy e két szék szépsége tovább ragyoghat egy újragondolt bútoron belül, ezért ne mondjuk le a régi régi bútorainkról, csodákat lehet műveli velük. 

Bútorfestéshez ajánlom nektek a vízbázisú Dekor Paint Soft magyar fejlesztésű festéket, amely elérhető áron, garantált minőségben minden igényt kielégít az otthoni kisbútorok festéséhez, dekorálásához.

Forrás: DIY cozy home

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Színes Ötletek Facebook-csoportjához, hogy a következőről se maradj le.

Ha még több ötletre szomjazol, kövess minket a Pinteresten is.