Pritt Kreatív Év 2014 – Keressük az ország legkreatívabb családját és közösségét!

Második forduló: Húsvéti papírdíszek

Kedves Kreatív Klubosok!

Ahogy azt a két héttel ezelőtti Kreatív Alkotóműhely és Börzén kapcsán talán már kitalálhattátok, szeretnénk, ha a Kreatív Klub nem csak virtuális közösségként működne, ezért időről-időre fogunk szervezni hasonló találkozókat is a jövőben. Addig is a Farsangi Fotópályázatunk után itt a következő forduló, amelyben saját készítésű húsvéti papírdíszeket várunk tőletek.

A feladat tehát: küldjetek nekünk minél több ötletes, egyedi papírdíszt ragasztásos technikával, húsvéti témában! A felhasználható anyagok terén szabad kezet kaptok: a képeslapok készülhetnek akár a legegyszerűbb, színes papír és ragasztás technikával, de nem bánjuk, sőt örülünk neki, ha meglepő, netán újrahasznosítható anyagokat használtok, sőt az alkotások készülhetnek vegyes technikával is, azaz akár rajzot, kollázst is belekombinálhattok az alkotásba.

A lényeg most is az, hogy ötletes, szellemes pályamunkákat küldjetek!

Fontos! Ahogy korábban mindig, most is lehetőleg minimum három fényképet kérünk, egyet az alapanyagokról, egyet a készítésről, egyet a végleges pályamunkáról és a készítőkről. Természetesen kevesebb képpel is elfogadunk pályázatokat, ugyanakkor érdemes több képet küldeni, mivel az értékelésnél így követhető nyomon a munkafolyamat. Emellett kérünk mindenkit, hogy a fényképek mellé lehetőleg mellékelje a beküldő teljes nevét, címét, postacímét is, valamint a pályamű pár mondatos bemutatását is. Az előző fordulóban több „gazdátlan” alkotás is érkezett, és arra sajnos nincs lehetőségünk, hogy egynél több e-mailt küldjünk ilyenkor a hiányzó adatok miatt.

Az alkotásaitokat továbbra is prittpalyazat@cserkiado.hu címre küldhettek el, de feltölthetitek őket a Facebook-oldalunkra is. A legjobb, legötletesebb pályamunkákat két kategóriában (egyéni és csoportos) díjazzuk, és ahogy már megszokhattátok, az eredménybe a közönségszavazás is beleszámít.

A Színes Ötleteken jelentkező Pritt Kreatív Klub rovatban, valamint a Facebookon is hasznos ötletekkel várunk titeket, amelyek segítségetekre lesznek a húsvéti készülődésben! Minden pályázatot és fényképet szeretettel várunk!

Beküldési határidő: 2014. május 2.

Eredményhirdetés: 2014. május 10.

E-mail: prittpalyazat@cserkiado.hu

Információs telefon: +36-30-525-32-56