A 100 horgolt hópehely című könyv megjelenése kapcsán közös horgolásra invitálunk Benneteket. Horgoljunk hópelyheket! facebook-csoportunkba szeretettel várunk mindenkit, akinek segítségre lenne szüksége a hópelyhek elkészítéséhez, szívesen osztaná meg kész hópelyhes munkáinak fotóját, inspirációt gyűjtene másoktól, vagy egyszerűen csak úgy érzi, horgolni jó, de közösen horgolni még jobb.

Tarts velünk, a bejegyzés végén meglátod, hogy megéri.

 

Hópelyhekkel nem csak a karácsonyfát vagy a lakásunkat dekorálhatjuk, horgolhatunk belőlük fülbevalót, applikálhatjuk sapkára, fejpántra, összekapcsolva stóla, sál, terítő, takaró készülhet belőle, de az ügyesebbek mellényt, pulcsit kardigánt is készíthetnek hópelyhekből.A Barka Fonalboltba hópelyhekből álló girlandot álmodtunk meg a téli hónapok dekorációjaként, amelynek elkészítéséhez a te segítségedet is kérjük. Ha van rá lehetőséged, hogy néhány hópelyhet elkészíts, majd behozd vagy beküldd nekünk, szeretettel várjuk a Budapest, 1085. József körút 25. szám alatti boltunkban. Dekoráljuk ki együtt a Barkát!

A képek láttán már bizseregnek az ujjaid, és azonnal beleböknél az első horgolt hópehelybe? Nem kell megvárnod, míg a könyv egyik példányát beszerzed, a 100 minta egyikét megosztjuk Veled, így azon nyomban neki is láthatsz a horgolásnak.A 100 horgolt hópehely című könyvet a Barkában kiadói áron, 20 % kedvezménnyel vásárolhatod meg, ahol horgolótűt és fonalakat is széles választékban találsz.


Ha még sosem volt horgolótű a kezedben, de a hópelyhek kedvet hoztak, hogy elsajátítsd ezt a sokoldalú és gyors sikerélményt adó kézimunkát, akkor ezt a Barka Horgolósulijában autodidakta módon is megteheted, vagy jelentkezhetsz folyamatosan induló kezdő tanfolyamaink egyikére.

A legjobbat a végére illik tartogatni, én is így tettem.

Horgold velünk közösen a hópelyheket, oszd meg a kész munkáid fotóját a „Horgoljunk hópelyheket!” facebook-csoportban, és/vagy segíts kidekorálni a Barka Fonalboltot hópelyhekkel! A képeket megosztók és horgolt hópelyheket beküldők között az ünnepek után, január 5-én 3 db 5 000 Ft értékű, Cser kiadós könyvekből, illetve Barka fonalakból álló csomagot sorsolunk ki. Sem a felajánlott fonal, sem a könyv nem jelent még meg, így ezekről fotót nem tudunk mutatni, maradjon mindkettő egyelőre meglepetés!

Aki nincs fent a facebook közösségi oldalon, az se keseredjen, hópelyhekből készült munkáinak fotóit a hello@barkafonal.hu email címre is elküldheti, a játékban így is részt vehet.

Hópelyhek horgolására fel, készítsük el saját hóesésünket!