Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1.jpg

Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai ötletünkkel egy kis vidámságot szeretnénk csempészni az iskolakezdés hétköznapjaiba.

110.jpg

 

Régi, összekarcolódott CD lemezekből sok mindent készíthetünk, például képkereteket is. Ebben a vidám mókában pedig gyermekünk is aktívan részt vehet, a kész képek pedig a gyermekszoba kedves díszei lehetnek, de nagyi is kaphatja ajándékként.

25.jpg

35.jpg

A különböző mintákat (csiga,halacska stb.) IDE kattintva ingyen letölthetitek. Ezek alapján a figurákat kartonpapírból vagy dekorgumiból is kivághatjátok, majd ragasztóval erősítsétek a CD-hez. A fotókat akár otthon is ki lehet nyomtatni a szükséges méretben.

52.jpg

Forrás: krokotak

Fontos hír a Pritt Kreatív Klub olvasóinak, hogy hétfőtől egy háromfordulós iskolakezdési nyereményjátékkal jelentkezünk, amelyben Pritt termékekkel kapcsolatos kérdéseket teszünk majd fel értékes Pritt ajándékokért. Kattintsatok IDE, ha játszani szeretnétek. 
 

Kellemes időtöltést kíván a Pritt Kreatív Klub!

További kézműves ötleteket találtok a pritt.hu-n!