Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Papírdíszek húsvétra

Papírból alkotni az egyik legegyszerűbb kreatív elfoglaltság, különösen úgy, hogy ebből a tevékenységből gyermekeink is örömmel kivehetik a részüket. Ez húsvét közeledtével sincs másképp, alkossunk valami vidám ünnepváró dekorációt családunk örömére. A posztot pedagógusoknak, óvó- és tanítónéniknek is szeretettel ajánlom az ünnepi felkészüléshez, szakkörökhöz, kézműves foglalkozásokhoz.

húsvét papírdísz

0
Tovább

Tavaszi fuvallat virágcsokor selyempapírból

Ahogy megpillantottam ezt a virágkompozíciót, szinte éreztem az arcomon a lágy tavaszi szellőt. Könnyed, finom és elegáns, nézzük is meg, hogyan készül!papírvirág papírvirág készítés tavasz

1
Tovább

Bájos papírfenyők sablonnal

A saját kezünk által létrehozott dolgoknak mindig van egy sajátos bája, ezért is szeretek annyira ilyesmivel foglalkozni. A papír egy nagyon általánosnak mondható alapanyag, azonban valódi csodákat alkothatunk belőle. Ezekkel a mesés 3D-s fenyőfákkal különleges ünnepi hangulatot teremthetünk otthonunkban.

karácsony papírdísz papírfenyő ablakdísz

karácsony papírdísz papírfenyő ablakdísz

3
Tovább

Hópehelyfüzér papírból

Nagyon szeretem a papíros ötleteket, főleg így az ünnepek táján. Annyi különleges dolgot készíthetünk ebből az egyszerű alapanyagból, nekem pedig sok-sok szép emléket is visszaidéz a papíros tevékenység. Gyermekkoromban újságpapírból, illetve a szaloncukros papírokból hajtogattunk mindenféle szépségeket a nagymamámnál. S bár tényleg csak tévéújságból alkottunk, mégis minden évben imádtuk előszedni a dobozból a megsárgult papírcsillagokat és díszeket... Ma már sokkal több lehetőségünk van alapanyagok terén is kiteljesedni, de egyszerű fénymásolópapírból is fantasztikus dolgokat készíthetünk.

karácsony hópehely füzér papírfüzér hópehelyfüzér

0
Tovább

Ifjú horgászoknak: mozgó halacska papírból

Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai bejegyzésben halacskát készítünk, horgászatra fel!

papírhal

0
Tovább

Könyvek, füzetek bekötése írisz technikával

A mai ötletünk az éppen aktuális iskolakezdéshez renekül hasznosítható, ismerkedjetek meg ti is ezzel a különleges technikával.

csináld_magad csomagolás dekoráció iskolakezdés papír pritt

2
Tovább

Befőtdekorálás gyermekkézzel

Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A befőzési szezon közepén nem csak a konyhában segédkezhetnek gyermekeink, hanem egészen egyedi "befőtteket" is készíthetnek kreativitásuk kiteljesítésével.

mintaív papírjáték

0
Tovább

Szivárványszínű papírpáva - ingyenes mintaívvel

Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai alkalommal látványos papírpávát készítünk, amelyet tetszés szerint színezhetnek gyermekeink.

papírjáték

0
Tovább

Mókás papírdíszek nyárra

Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai alkalommal egyszerűen elkészíthető papírdíszeket mutatunk!

Almakoszorú

pritt papírdísz

0
Tovább

Csináld magad: Papírroló

Mára egy nagyon látványos ötletet tartogatok, megmutatom, hogy készíthető különleges papírroló tapétából. Kisebb ablakokra, hétvégi házba, de verandára, erkélyre is nagyon praktikus megoldás!

roló árnyékoló papírroló sötétítő csináld magad DIY

roló árnyékoló papírroló sötétítő csináld magad DIY

3
Tovább

Katicabogárkák facsipeszből

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Mára egy frappáns tavaszi dekorációs ötletet mutatunk, amellyel vidámabbá tehetjük a hátköznapjainkat, de egy gyerekzsúr díszítésében is helyet kaphat!

papír papírdísz katicabogár

0
Tovább

DIY pünkösdi rózsák

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A pünkösdi ünnepkör kapcsán ma a május egyik legszebb ajándékával, a pünkösdi rózsával fogunk foglalkozni természetes kreatív megközelítésben.

pünkösdi rózsa papírvirág pritt DIY

0
Tovább

Szívmintás faldekoráció

Ez az ötlet annyira megkapó, látványos, csak úgy vonzza a szememet! Először írtó bonyolultnak tűnt, de ahogy jobban szemügyre vettem, kiderült, hogy közel sem olyan nehéz elkészíteni. Bakancslistás ötlet következik!

papírdísz fali dísz

0
Tovább

Pompás virággömb papírból

A papírvirágok készítéséről számtalan ötletet mutattam már nektek, mára pedig egy igazi különlegességet találtam! Nem csupán szimpla virág, hanem egy egész csokornyi, méghozzá meseszép, látványában szemet gyönyörködtető kompozíció.

papír tavasz papírvirág

2
Tovább

Tavaszi zsongás: papírdíszek gyereknek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A tavaszt ünnepelvén a mai alkalommal az évszakhoz kapcsolódó papírdíszeket mutatunk nektek!

pritt tavasz papírdísz hajtogatás vágás ragasztás

0
Tovább

20 csodálatos papírvirág

Papírvirágokat sokféle alkalomra készíthetünk, ajándékba, szülinapra, jeles napok okán (pl. anyák napja), ballagásra, és persze egyszerűen csak a saját örömünkre. Csokorba köthetjük, beltéri dekorációként is használhatjuk, vagy akár hajdísz is lehet belőlük. A közeljövőben ünnepelhetjük az édesanyákat, és a ballagási meghívók is célba érnek lassan, tehát alkalom ígérkezik bőséggel, válogassatok hát az ötletekből.

DIY csináld magad papír papírvirág virágkészítés anyák napja

0
Tovább

Partidekorációk gyerekzsúrokhoz

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma egy nagy csokornyi gyerekzsúrokon bevethető dekorötletet gyűjtöttünk össze, de igyekeztünk olyanokat keresni, amelyek készítésében a gyermekek is aktívan kivehetik a részüket!

dekoráció gyerekzsúr partidekoráció girland lampion füzér papír pritt

dekoráció gyerekzsúr partidekoráció girland lampion füzér papír pritt

0
Tovább

Csodálatos virággömb papírból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ebben a kissé borongós időben is megidézhetjük a tavaszt, méghozzá a gyönyörű viráglabda formájában.

papír virág papírvirág pritt

papír virág papírvirág pritt

0
Tovább

Lélegzetelállító húsvéti tojás origami technikával

Mindig is csodáltam azokat, akiket ennyi türelemmel áldott meg az Úr, én sosem voltam elég kitartó egy ilyen munkához. Pedig alapvetően egyáltalán nem nehéz, inkább talán picit monoton, de kinek, mi számít annak. A végeredmény mindenesetre egészen lenyűgöző.

hajtogatás origami papír

0
Tovább

Tavaszcsalogató krókuszok krepp-papírból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A közelgő tavasz jegyében a mai alkalommal igazi évszakcsalogató szépeségeket készítünk.pritt tavasz papírvirág papírkrókusz

0
Tovább

Szalvétabalerina készítése

papír papírdísz pritt

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma egy csodálatos papírbalerinát készítünk!

papír papírdísz pritt

1
Tovább

Letölthető sablonok papírálarcokhoz 2016

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Tavaly ilyenkor pont ugyebben a témában gyűjtöttem ötleteket, és ez ma sincs másképp. Beköszöntött a farsangi készülődés időszaka, ideje újratölteni az ötlettárat!

farsang álarc papírálarc sablon álarcsablon álarckészítés

0
Tovább

Pillangós falidíszek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Mutattunk már régebben nektek pillangós díszeket, és bizony, igen népszerű téma volt. Ezzel a roppantul egyszerű technikával elképesztően látványos lakásdíszeket készíthetünk, nézzük csak!

dekoráció pillangó pritt faldísz papírdekoráció pillangós dekoráció

0
Tovább

Hópihés balerinák

Ez az igazán egyszerűen elkészíthető, elbűvölő kis balerina garantáltan a kislányok kedvence lesz. Készítsétek el minél többféle színben, sőt a szoknya mintája is változhat, és fűzzétek össze egy gyönyörű girlanddá! Az ötletet pedagógusok figyelmébe is szeretettel ajánlom!

papír papírdísz papírgirland girland

0
Tovább

Színpompás mobildísz origami madarakkal

A papírhajtogatáshoz kell némi türelem, de ha kitartóak vagyunk, káprázatos dolgokat készíthetünk.

papírhajtogatás origami daru mobildísz függeszték

0
Tovább
«
12345

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek