Ez a remek kötet segítséget nyújt a készen, kereskedelemben kapható szabásminták szakszerű használatához és pontos méretre alakításához, majd elmagyarázza, hogyan készíthetünk saját szabásmintát a könyvben található alapszabásminták felhasználásával.

Nagyszerű érzés magunknak varrni, hiszen amit a saját alakunkra készítünk, az tökéletesen fog passzolni, így már csak a tökéletes kiegészítőket kell megtalálnunk álmaink ruháihoz.

A könyv részletesen bemutatja az anyagokat, eszközöket, varrókellékeket, megtudhatjuk hogyan válasszunk anyagot, megismerkedhetünk a kereskedelemben készen kapható szabásmintákkal, megtanulhatjuk a szabásminta értelmezését, a méretek pontos levételét, a tűzést, a jelölést, a szabást, elsajátíthatjuk a szabásminták átalakításának és módósításainak mikéntjeit és saját szabásmintát is tervezhetünk. Emellett betekintést nyerhetünk a különféle fazonokba (legyen szó szoknyáról, ruháról, gallérról vagy zsebről) és a főbb varrástechnikákba is. Tényleg nagyszerű, hiánypótló kötet, magam is élvezettel forgatom, szívből ajánlom a ti figyelmetekbe is.

A kötetet 20 % kedvezménnyel webáruházunkból tudjátok megrendelni.