Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tavaszi gyöngyfűzés

Pár hete már összeállítottam nektek egy gyöngyfűzős válogatást, amelynek sikerén felbuzdulva újabb ötletek után néztem. Jöjjenek hát a gyöngyfűzős tutoriálok minden mennyiségben, válogassatok kedvetekre!

gyöngyfűzés gyöngyékszer

0
Tovább

Leheletfinom elegancia: készítsünk gyöngysort!

A mai napra egyszerű ékszerkészítős tutoriálokat hoztam nektek. Talán nem vagyok vele egyedül, de én így kifelé tartván a szürke télből, vágyom egy kis finom csillogásra, apró változásra, ami a lelkemet is megújítja, felvidítja, ez a kis csináld magad kollekció pedig remek gyógyír erre!

ékszerkészítés karkötő csináld magad fülbevaló

0
Tovább

Színezd újra ékszertartók

Kissé régimódi konyhai kínálótálakat gondolt újra Jennifer Rizzo, a képen látható ékszertartók megalkotója. Zseniálisnak tartom a végeredményt, legfőképp azért, mert eredeti funkciójukban az otthonom küszöbét sem léphették volna át ezek a kis tálkák, így viszont irigylésre méltó remekműveket látok.

ékszertartó festés akrilfesték ékszertartó festés akrilfesték

0
Tovább

5 újabb fantasztikus ötlet csomózáshoz, fonáshoz

A csomózós, fonós ötleteket -különösen nyáron- nagyon szeretitek, ezért készítettem egy újabb válogatást a téma rajongóinak. Mindenféle ötletet találtok benne, fogadjátok szeretettel!

1. Nyolcszálas fonat

fonás csomózás ékszerkészítés kézimunka makramé

0
Tovább

Fonás hat szállal

Tapasztalatom szerint nagyon szeretitek a különféle fonós, makramézós és csomózós ötleteket, trükköket, pláne ilyenkor nyáron. Hiszen nem csupán használati tárgyakat, hanem gyönyörű ékszereket is készíthetünk a különféle technikák segítségével, ezért is igyekszem minél többféle ötletet, lehetőséget bemutatni. Ma a hatszálas fonás rejtelmeinek járunk utána.

fonás csomózás makramé karkötő ékszerkészítés ékszer csináld magad DIY

0
Tovább

Fonott nyaklánc saját kezűleg​

A nyár népszerű divatékszerei közé tartoznak a látványos méretű, fonott kiegészítők. Gondoltátok volna, hogy nem is nagy ördöngösség saját kezűleg elkészíteni egy ilyen darabot? Ékszerzárat, bizsuláncot hobbiüzletben (pl. ITT), gyöngykellékesnél, zsinórt rövidáru szaküzletben szerezhettek hozzá.  Az elkészítés menetét pedig az alábbi képsoron csekkolhatjátok!

Make braided rope necklace for yourself

Forrás a képre kattintva!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhezhogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

0
Tovább

20 fantasztikus ötlet csináld magad ékszerekhez

Nyáron jellemzően sokkal több ékszert viselünk, feltűnő, színes, különleges darabokat. A kirakatokat nézegtvén szinte mindenből készülhet ékszer, az ember fantáziája hamar beindul, s sokat persze saját kezűleg is elkészíthetünk. Ehhez hoztam ma ötleteket!

0
Tovább

Meseszép ékszerdobozka

Nőiesen titokzatos, sejtelmes, aprólékosan, kifinomultan díszített, romantikus stílusú dobozka mindenféle csecsebecsének, az ilyesminek sosem tudtam ellenállni. Nézzük is, hogyan készül!

secret-jewelry-box-from-cardboard-8

0
Tovább

Ékszerek nyárra: stílusos csomózott karkötő

A ragyogó napsütéses időben bizony szívesen viselünk öltözékünkkel harmonizáló vidám, színes, bohém ékszereket. A mai bizsutrendeket elnézve szinte bármiből készülhet divatos kiegészítő, mi kézügyesek pedig pikpakk el is készítjük magunknak a személyiségünkhöz illő darabokat. Ma ékszerkészítéshez hoztam ötleteket!

0
Tovább

Így készíts barátságkarkötőt!

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A csomózott technikával készített barátságkarkötők minden évben a nyár slágerei közé tartoznak az ifjúság körében. Ma ehhez hoztunk egy nagy csokornyi ötletet, mintát, inspirációt.

Friendship bracelets! Love these!

Klein Zoet Geluk: Vriendschapsbandje knopen. Lots of creativity on this blog :)

0
Tovább

25 csináld magad ékszer a jóidő örömére

A jóidő beköszöntével előkerülnek a lengébb tavaszi ruhák, ilyenkor a színekkel és a kiegészítőkkel is bátrabbak vagyunk. Előtérbe kerülnek a kiegészítők, a vidám bizsuk, amelyek tökéletes kiegészítői viseletünknek. Sok-sok mindent magunk is elkészíthetünk, az alkotás örömén túl pedig büszkén viselhetjük a napsütéses tavaszi nyári időszakban.

Wrap Bracelet

0
Tovább

Ékszerdoboz 3D díszítéssel és decoupage technikával

Az ékszereknek, kiegészítőknek, vagy egyéb apróbb csecsebecséknek mindig kell egy doboz! Olyan, ami jól mutat a komódon, a fürdőszobában, vagy épp a szekrény polcán, amit szívesen nyitogatunk nap mint nap. Akár ajándékba adjuk, akár magunknak készítjük, a sikerélmény garantált lesz!

0
Tovább

Nyári divatékszerek saját kezűleg

Nemrég mutattunk Nektek egy különleges, ugyanakkor nagyon egyszerűen elkészíthető karkötőt, aminek dekorgumi alapját sablonnal és pasztákkal díszítve rézhatású felületet kaptunk. Erről ITT olvashattok.

Most egy egészen más stílusú, ugyanakkor szintén egyszerű és mutatós karkötő díszítési technikát hoztunk.

0
Tovább

Elegáns dobozka csecsebecséknek

Ismét egy olyan dolgot mutatunk Nektek, amit kezdők is bátran kipróbálhatnak, mert nem bonyolult, viszonylag hamar elkészíthető, a végeredmény pedig nagyon elegáns, ajándéknak is ideális.

0
Tovább

Réz hatású karkötő dekorgumiból

A dekorgumit sokféleképpen lehet felhasználni, de gondoltátok volna, hogy egy egyedi divatékszer alapanyaga is lehet? Nyáron tobzódunk a különféle ékszerekben, egy ilyen fémes hatású karkötő tökéletes kiegészítő -pláne ha saját kezűleg készült- sokféle viselet mellé.

1
Tovább

Szikrázó és különleges: Swarovski ékszergyurma (X)

Az egyedi csiszolású, ragyogó fényű Swarovski gyöngyöket, kristályokat senkinek sem kell bemutatnom. Én is nagy rajongójuk vagyok, hiszen a hobbi szintű ékszerkészítéshez is hatalmas választékban hozzáférhető. A címben említett különleges Swarovski Elements Ceralun ékszergyurmáról azonban most hallottam először. S mivel Swarovski kristályokkal kapcsolatos, rögtön utána is néztem, mi ez a csodakellék.

anillo cuadrado ceralun.jpg

0
Tovább

Készítsünk drótékszert!

A drótműves technikával készült ékszereket sokan csodáljuk, az elkészítésbe azonban kevesen vágnak bele. Nem is csoda, hiszen speciális eszközökre, fogókra van szükség hozzá, és a fogások elsajátításához gyakorlat kell. Ez az ötlet azonban otthon fellelhető eszközökkel, alap gyöngyfűző készlettel is kivitelezhető, ráadásul gyönyörű!

DIY-Beads-Universal-Flower_1.jpg

0
Tovább

Fűzzünk gyöngyöt: fagolyó körbegyöngyözése

Nagyobb golyók körbegyöngyözése igazán látványos, ámde odafigyelést igénylő technika. Viszont ha egyszer rájöttök a menetére, már gyerekjáték az egész. Találtam egy jól követhető képsorozatot a témához, ennek segítségével szavak nélkül is érhető a lényeg, nézzétek csak:

038a05f70fc40c836caa7e325b33364e.jpg

Forrás a képre kattintva!

További gyöngyfűzéses ötletek a blogon:

Rockstar nyaklánc

Miyuki gyöngyös szett

Jádezöld medalion

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhezhogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

0
Tovább

A nyár 10 legjobb csináld magad karkötője

Ezt az ékszerválogatást a Small for big oldalán találtam, és igazi telitalálatnak tűnik! Hasonló ékszerötletek előkerültek már itt a blogon is, de ilyen szépen összegyűjtve még nem csemegézhettetek belőlük!

bracelets_DIY_10.jpg

0
Tovább

Divatos nyári fülbevaló pár perc alatt

A korallszín az egyik kedvencem ezen a nyáron, úgyhogy azonnal megakadt a szemem ezen a fülbevalón. Szeretem a szokatlan anyagválasztást, amitől egy bizsu is elegáns és különleges lesz.

jeszcze-nie-probowalam-ale-nie-wyda_1.jpg

0
Tovább

Shamballa karkötő készítése

Talán már hallottatok a Shamballa ékszerekről, amelyek most igen népszerűek. Hírességek, sportolók, zenészek is viselik, én is egyre többször találkozom ezzel az elnevezéssel. Kicsit csodálkoztam eleinte, hogy miért van ilyen furcsa neve, hiszen nekem első ránézésre egyszerű csomózott (makramézott) ékszernek tűnik.

how-to-make-a-shamballa-bracelet.WidePlayer.jpg

0
Tovább

Nagyon nyári karkötők csomózással, fonással

A nyári öltözékeinkhez bátran viselhetünk vidám, színes kiegészítőket, és ez különösen igaz a saját kezűleg készített darabokra, amelyeknek nagy előnye, hogy színűket és stílusukat is tökéletesen a ruhánkhoz passzíthatjuk. Remélem, találtok kedvetekre valót!

knotted-cord-bracelet-collage.jpg

0
Tovább

Só-liszt gyurma díszek nyomdázással

A só-liszt gyurmázás sokkal több lehetőséget rejt, mint amire óvodáskorunkból emlékezhetünk. Ajánlom nektek is, mert egyrészt pillanatok alatt össze lehet dobni házilag, másrészt egészen komoly, "felnőttes" dolgokat is ki lehet belőle hozni, én egyre jobban szeretem! Eljött az ideje, hogy megdézsmáljuk a gyerkőcök készletét!

1111.jpg

0
Tovább

Színátmenetes karkötő kelta motívummal

A csomózással/fonással készült ékszerekre mindig is nagy csodálattal néztem, tekintve, hogy kicsit sem értek az elkészítésükhöz. Nagyjából olyan nekem, mint az origami. Magas. Viszont ez a kelta csomó nem tudott kifogni rajtam, elsőre sikerült megértenem, és nem is olyan bonyolult, mint elsőre tűnik. Nézzétek csak az alábbi képsort, minden kiderül.

446a1.jpg

0
Tovább

Kreatív ékszertartók

Ti is sokszor vagytok tanácstalanok az ékszereitek tárolásával kapcsolatban? Nekem bizony sokszor probléma a nem éppen csekély mennyiségű nyakláncaim és csecsebecséim tárolása. Mert összegubancolódnak, mert áttekinthetetlen a rendszer, vagy mert nem találom meg a kupac alatt stb. Ma erre kerestem otthon, saját kezűleg kivitelezhető megoldásokat!

Először nézzük meg, mire lehet jó egy kiszuperált fiók. A rusztikus stílus kedvelői előnyben!

jewelrystorage-05.jpg

0
Tovább
«
123

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek